Προτελευταία στροφή στην Α1 Κατηγορία

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας Ηλείας που διεξάγεται σήμερα...

ΑΠΟ Κουρτεσίου- Αργοναύτης:
Το τελευταίο του χαρτί για διεκδίκηση της παραμονής μέσα από τα πλέι άουτ παίζει αύριο ο Αργοναύτης, ο οποίος δοκιμάζεται στο Κουρτέσι. Η ομάδα του «λιμανιού» μόνο σε περίπτωση νίκης κρατά ζωντανές όσες αμυδρές ελπίδες τις έχουν απομείνει να «σώσει» την παρτίδα σε πλέι άουτ με τον Λευκό Αστέρα. Η αποστολή της όμως δε θα είναι εύκολη στο Κουρτέσι, καθως οι γηπεδούχοι είναι ικανοί και μπορούν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, αφού θέλουν να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες σε περίπτωση που δεν παραμείνουν και οι δυο ηλειακές ομάδες στην Γ’ Εθνική.

Ολυμπιακός Σαβαλίων- Αστέρας/ Πανόπουλο:
Πάση θυσία διπλό θέλει ο πρωτοπόρος Αστέρας, προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Ξενοφώντα, ώστε να κατακτήσει άνευ μπαράζ τον τίτλο του πρωταθλητή. Το γεγονός όμως ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος, συνιστά την ιδιαίτερη προσοχή των πρωτοπόρων.

Νίκη Τραγανού- Ηλειακός Βαρθ.:
Αν κι εφόσον σωθεί ο ΠΑΟ Βάρδας ο Ηλειακός Βαρθολομιού είναι αδιάφορος βαθμολογικά, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α1. Έτσι στο αυριανό ματς με τη Νίκη Τραγανού κι οι δυο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα, με τους γηπεδούχους να θέλουν το «τρίποντο», καθώς σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν επιτυχημένα τις υποχρεώσεις τους μπροστά στον κόσμο τους.

Ενιπέας Λατζοϊου- Κεραυνός Χειμαδιού:
Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος Ενιπέας και Κεραυνός δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο ντέρμπι του πρώην δήμου Ωλένης, αν και η ομάδα του Χειμαδιού χρειάζεται τους βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί πλήρως. Η αποστολή της όμως θα είναι δύσκολη απέναντι στο ισχυρό σύνολο του Λάκη Αθανασόπουλου.

Κένταυρος Μαγούλας- Ξενοφών Κρεστένων:
Υποχρεωμένος να περάσει νικηφόρα από τη Μαγούλα είναι ο Ξενοφών, αν θέλει να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του απομένουν για διεκδίκηση του τίτλου μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, ελπίζοντας φυσικά ταυτόχρονα και σε «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου Αστέρα. Οι παίκτες του Σταύρου Μεντή ωστόσο θα πρέπει να πασχίσουν πολύ για να το πετύχουν κόντρα στο δυνατό κι απρόβλεπτο σύνολο του Άρη Ρουμελιώτη.

Χάβαρι- Προοδευτική:
Για την τιμή των όπλων θα παίξουν Χάβαρι και Προοδευτική καθώς και οι δυο ομάδες έχουν επιτελέσει το στόχο της παραμονής. Έτσι στο μεταξύ τους ματς θα παίξουν χωρίς άγχος.

* Ατρόμητος Καβ.- Αίας Γαστούνης 0-3 α.α.
* Άρης- Λευκός Αστέρας 0-3 α.α.

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ