Αμαλιάδα: Σάκης Κότσιφας "Στηρίζω τους συνδυασμούς της αριστεράς"

Με δήλωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Σάκης Κότσιφας, ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή του να καταδικάσει τις μνημονιακές πολιτικές και να στηρίξει τους συνδυασμούς της Αριστεράς στην περιοχή.

Στην διάρκεια της Δημοτικής μου θητείας από την θέση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης άσκησα στα πλαίσια της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχή κριτική και έλεγχο στην σημερινή Δημοτική Αρχή προς όφελος των πολιτών. Επισημαίνω ιδιαίτερα την καταδίκη εκ μέρους μου όλων εκείνων των μνημονιακών πολιτικών που αποδυνάμωσαν και συρρίκνωσαν την τοπική αυτοδιοίκηση και εξαθλίωσαν την Ελληνική κοινωνία.

Σήμερα, παρακολουθώντας τις Αυτοδιοικητικές και Εθνικές εξελίξεις θεωρώ ότι η ανατροπή των μνημονιακών επιλογών που συρρικνώνουν την αυτοδιοίκηση και διαλύουν τον Κοινωνικό ιστό της χώρας, επιβάλει την ενεργό συμμετοχή του κάθε πολίτη.

Γι’αυτό και η δική μου στάση επιβάλλεται να είναι ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις απαιτήσεις της Κοινωνίας.
Γι αυτό επιλέγω προσωπικά την ενεργή συμμετοχή μου για ενδυνάμωση του αντιμνημονιακού μετώπου όπως αυτό εκφράζεται στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές και Ευρωβουλευτικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στηρίζω προσωπικά το σύνολο των πολιτικών επιλογών που εκφράζει ο συνδυασμός «ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΔΑ» στις δημοτικές εκλογές και ο συνδυασμός «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» στις περιφερειακές εκλογές.
Αγαπητοί, Συμπολίτες,

Ήρθε η ώρα να δώσουμε περιεχόμενο στην ψήφο των Αυτοδιοικητικών και Ευρωβουλευτικών εκλογών δίνοντας σ’αυτές τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος που θα οδηγήσει στην συνολική ανατροπή των μνημονιακών επιλογών για να ανοίξει ο δρόμος της απελευθέρωσης του λαού μας από τα δεσμά της υποτέλειας και της κοινωνικής και οικονομικής εξαθλίωσης που του επέβαλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.
ΣΑΚΗΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ