Δυτική Ελλάδα: Στο επίκεντρο και πάλι η "Πατρών - Πύργου" - Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από τον Απόστολο Κατσιφάρα στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο

Πλήρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Πατρών - Πύργου και της απόφασης που αναρτήθηκε στο Διαύγεια θα κάνει στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας που γίνεται σήμερα στον Πύργο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Σε δηλώσεις του στο tempo24.gr ο κ. Κατσιφάρας τόνισε πως πλέον "ξεκινά μια εκστρατεία επανεκκίνησης του έργου στο συνολο του τεχνικού και φυσικού αντικειμένου. Είναι ένας νέος Γολγοθάς για εμάς για ολόκληρη την Περιφέρεια που ξεκινά και πάλι. Η Περιφέρειας μπαίνει μπροστά όπως κάναμε και για την επανεκκίνηση της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού".

Οπως ενημέρωσε η Π.ΔΕ. συνεχίζονται οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας  σε πόλεις και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία) της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, σημερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στον Πύργο.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε η πρόεδρος του Σώματος Αναστασία Τογιοπούλου, η 7η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 15.00 το απόγευμα στον Πύργο Ηλείας (Μανωλοπούλου 47), στην αίθουσα του καταστήματος της έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Διοικητήριο).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ) με τίτλο: «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία», η έγκριση Πρότασης Κατάρτισης Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2015 και η τριμηνιαία Έκθεση επί της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δ’ Τριμήνου οικονομικού έτους 2014.

Πηγή

tempo24.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ