Φρίκη στην Πατρών - Κορίνθου: Λύθηκε το χειρόφρενο και το φορτηγό τους . . . έλιωσε

Νεκροί και οι δύο οδηγοί των οχημάτων - Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό του οποίου το όχημα είχε υποστεί βλάβη... 

Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο φορτηγά οχήματα, με τη σύγκρουση, να είναι τόσο σφοδρή, ώστε οι οδηγοί, ηλικίας 34 και 42 ετών, να εγκλωβιστούν στα οχήματα και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του ενός σταμάτησε το φορτηγό του για να βοηθήσει τον δεύτερο οδηγό του οποίου το όχημα είχε υποστεί βλάβη.

Ξαφνικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μπροστινό φορτηγό κύλησε και τους εγκλώβισε μεταξύ των δύο φορτηγών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών, που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική. Προανάκριση διενεργεί η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Πατρινοί και οι δύο οδηγοί φορτηγών που σκοτώθηκαν στο Δερβένι

Πατρινοί και οι δύο οδηγοί που βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί στην Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Δερβενίου.

Πρόκειται για τους Αντώνιο Μαξούλια και Δημήτρη Πολυδερόπουλο οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr εργάζονταν στην ίδια μεταφορική εταιρία. 

Στη φωτογραφία ο άτυχος Αντώνης Μαξούλιας. Το προσωπικό προφίλ του, έχει γεμίσει από μηνύματα φίλων του για "καλό ταξίδι". Ο Αντώνης Μαξούλιας καταγόταν από τον Κρίνο Αχαΐας. 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 

Σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που - όπως έγραψε το tempo24.gr - σημειώθηκε το πρωϊ στο Δερβένι, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξηγεί τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο τους δύο οδηγούς των βαρέων οχημάτων:

Σήμερα (22.6.2016) το πρωί, στο 136ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Πατρών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 42 ετών, αντίστοιχα, αφού στάθμευσαν ομόρροπα και διαδοχικά, δύο (2) Δ.Χ. φορτηγά οχήματα, το ένα από αυτά κύλισε και τους εγκλώβισε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Πηγή

thebest.gr - tempo24.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών