Γιγάντια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά σε Ηλεία, Εύβοια, Αττική - Τι βρήκαν στην Μυρσίνη (Νεότερη ενημέρωση))

Πάνω από 300 κιλά χασίς και 300 δενδρύλλια ανάμεσα σε Νιοχώρι - Μυρσίνη

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Εύβοιας και Ηλείας, βρίσκεται σε εξέλιξη σε τρεις περιοχές

Στην επιχείρηση υπήρξε συνδρομή της ΕΚΑΜ και των εναέριων μέσων της ΕΛΑΣ σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχαν εντοπιστεί τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και είχαν συλληφθεί 12 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr στην περιοχή ανάμεσα στη Μυρσίνη και στο Νεοχώρι Κυλλήνης, υπήρξε η επιχείρηση επί Ηλειακού εδάφους, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,  όπου εντοπίστηκε φυτεία με περισσότερα από 300 δέντρα μεγάλου ύψους και ανάπτυξης, καθώς επίσης και πάνω από 300 κιλά ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συλληφθεί τουλάχιστον ένα άτομο, το οποίο συνεργαζόταν με τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας στην Εύβοια και την Αθήνα.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των Διωκτικών Αρχών, ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί στοιχεία για τα ναρκωτικά και τις φυτείες που εντοπίστηκαν στις άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία που ενέπλεξαν την Ηλεία με την εγκληματική οργάνωση προήλθαν από τις Αστυνομικές έρευνες στην περιοχή της Εύβοιας. Έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση στην Ηλεία από τις τοπικές αρχές που έφεραν στο φώς τη φυτεία χασίς αλλά και τα 300 κιλά.

Νεότερη ενημέρωση 07:43

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του ilialive.gr σχετικά με τις ποσότητες των δενδρυλλίων και των ναρκωτικών αλλά και την περιοχή, που εντόπισαν οι αρχές στην περιοχή ανάμεσα στη Μυρσίνη και το Νεοχώρι Κυλλήνης. Πρόκειται λοιπόν για 343 δενδρύλλια ύψους από 3 έως 4,5 μέτρα και για 320 κιλά με ακατέργαστη αποξηραμμένη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα που βρίσκονταν μέσα σε μια έκταση με άλλες καλλιέργειες 40 στρεμμάτων με φυσική κάλυψη. Ο δράστης που συνελήφθη είναι κάτοικος της περιοχής 46 ετών, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν και ερευνάται σε βάθος απο τις Αρχές η σχέση του και ο ρόλος του με το κύκλωμα που αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Εύβοιας.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑΘΗΣ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

https://www.facebook.com/sotiris.vendras