Τραγωδία στον Πύργο: 71χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια των εγγονών του

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στον Πύργο το απόγευμα του Σαββάτου. Ένας 71χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε έξω από το σπίτι του και μπροστά τα μάτια των δύο εγγονών του και μελών της οικογένειας του. Ο άτυχος άντρας επέστρεφε με το μηχανάκι του, στο σπίτι του στην οδό Καταραχίου, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Μούτελη, από το νεκροταφείο που είχε μεταβεί νωρίτερα σε κηδεία φιλικού του προσώπου. Πίσω του ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Renault 19 το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός και επέβαιναν άλλοι δύο.
Ο ηλικιωμένος φτάνοντας έξω από το σπίτι του επιχείρησε να στρίψει αριστερά, όμως πίσω του επιχειρούσε να τον προσπεράσει το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα την αναπόφευκτη νωτομετωπική σύγκρουση. Ο 71χρονος χτύπησε με δύναμη πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.
Όλη αυτή η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά τα μάτια των δύο εγγονών του που βρίσκονταν στο μπαλκόνι εκείνη την ώρα, τα οποία πάγωσαν μην πιστεύοντας αυτό που έβλεπαν. Στο σημείο έσπευσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που σοκαρίστηκαν βλέποντας άσχημα τραυματισμένο τον άνθρωπο τους. Με ασθενοφόρο ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί για περίπου μια ώρα έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως να το καταφέρουν καθώς τα εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν πολύ σοβαρές.

Αρχική ανάρτηση

Ένας ηλικιωμένος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Καταραχίου λίγο πριν τη Μούτελη. Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε νωτομετωπικα με ΙΧ επιβατηγό.

Σε λίγο περισσότερα...

troxaio2 1

troxaio3 1

troxaio4

 

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ