"Τα έσπασαν" μεταξύ τους ομάδες αντιεξουσιαστών-Η απομόνωση των "μπαχαλάκηδων" ανέβασε "το θερμόμετρο" της έντασης στην Πάτρα

Δεν ήταν διόλου τυχαία τα χθεσινά επεισόδια (πρωΐ και νύχτα) στην οδό Αλ. Υψηλάντου στην Πάτρα, όπου ενεπλάκησαν άτομα που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Και αν κύκλοι από τον ίδιο χώρο κατήγγειλαν οτι τα νυχτερινά επεισόδια σημειώθηκαν κατόπιν προκλήσεων μελών της Χρυσής Αυγής, ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν οτι η ένταση του περασμένου 24ωρου έχει βαθύτερα αίτια.
Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα επικρατεί κλίμα έντασης και διάσπασης στον συγκεκριμένο χώρο, στα πλαίσια μίας σαφούς προσπάθειας μελών του να περιορίσουν την εμφάνιση στους κόπλους του νεαρών που εντάσσονται στην κατηγορία των λεγόμενων "μπαχαλάκηδων"
Όπως προκύπτει από τα γεγονότα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί μία διαφορετική φιλοσοφία στους χώρους των αυτοδιαχειριζόμενων χώρων η οποία και αντικατοπτρίζεται και στις κινητοποιήσεις των μελών τους. Οι οποίες είναι μεν δυναμικές, πλην όμως δεν στιγματίζονται από ακραίες ενέργειες και πρωτίστως από μεμονωμένες πράξεις που στρέφουν τους πολίτες ενάντια στις κινήσεις τους.
Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα της προσπάθειας απομόνωσης των λεγόμενων ταραχοποιών στοιχείων, κάτι που όμως έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των τελευταίων που φέρεται να εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά εναντίον των πρώην συντρόφων τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η ένταση κορυφώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής και δεν αποκλείεται να αποτέλεσε και την γενεσιουργό αιτία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε στέκια της οδού Υψηλάντου τόσο το πρωΐ όσο και το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Φυσικά επίσημη επιβεβαίωση για όλα αυτά δεν πρόκειται να υπάρξει, μιας  και ως γνωστόν τα μέλη του συγκεκριμένου χώρου απορρίπτουν κάθε σχέση με τις αρμόδιες Αρχές ή την κοινοποίηση θέσεων και σχεδιασμού των οργανώσεών τους. Ωστόσο είναι βέβαιο οτι η διάσπαση ανάμεσά τους, είναι υπαρκτή, γεγονός που προκαλεί εντάσεις.

Πηγή

tempo24.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ