Τραγωδία στη Ζαχάρω: Σκοτώθηκε 24χρονος τα ξημερώματα σε τροχαίο (photos)

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ζαχάρω ο 24χρονος Χαράλαμπος (Χάρης) Ζήρος σε τροχαίο που συνέβη στον Μπισχινόκαμπο, στη σιδηροδρομική διάβαση της περιοχής. Ο νεαρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε διαδοχικά σε δύο σημεία.

Όλα έγιναν στις 3.15 το ξημέρωμα. Ο 24χρονος είχε κατεύθυνση από την Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας προς την παραλία του Μπισχινόκαμπου. Άγνωστο πως, στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών έχασε τον έλεγχο του μαύρου Smart που οδηγούσε και προσέκρουσε σε κάθετο μεταλλικό οριοδείκτη της ισόπεδης διάβασης. Το Smart “απογειώθηκε” και προσέκρουσε στα όρθια δίφρακτα και άλλα μεταλλικά τμήματα της διάβασης κάνοντας περιστροφή. Σε εκείνο το σημείο με την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, το σώμα του νεαρού εκτινάχθηκε από το όχημα και κατέληξε στην άσφαλτο. Το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε μαντρότοιχο οικίας. Ο κρότος των συγκρούσεων, ξύπνησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τη σύζυγό του που έντρομοι βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει. Σοκαρισμένοι αντίκρισαν το αυτοκίνητο “καρφωμένο” στη μάντρα τους και αναζήτησαν οδηγό ή επιβάτη. Βρήκαν το παλικάρι αιμόφυρτο στην άσφαλτο και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μόλις το ασθενοφόρο έφτασε, διαπιστώθηκε πως ο 24χρονος δεν ζούσε και αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Πύργου διαπίστωσαν το θάνατό του που πιθανότατα επήλθε ακαριαία συνέπεια της πρόσκρουσης. Λίγη ώρα αργότερα το νέο του θανάτου του 24χρονου μαθευόταν στην περιοχή και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί.

Λίγο αργότερα οι αξιωματικοί της Αστυνομίας στη Ζαχάρω αναλάμβαναν το δύσκολο έργο να ενημερώσουν τους γονείς του για το τραγικό νέο.

Η κηδεία του θα γίνει στις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Καλλίδονα.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

IMG 0911

IMG 0916

IMG 0918

IMG 0921

IMG 0927

IMG 0929

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ