Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Ο Σώρρας ορκίζει άτομα στην Ολυμπια

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Ιντερνετ σχετικά με την περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, με τον πολιτικό φορέα ΕΣΥ –Ελλήνων Συνέλευσις- και με την υπόσχεση να... εξοφλήσει τα χρέη στην Εφορία όλων των Ελλήνων.

Ψεκασμοί, νερό του Καματερού, θαύματα και άλλα απίστευτα. Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η συνωμοσιολογία ανθεί, ήρθε να κάνει δυναμικό comeback ο Αρτέμης Σώρρας. Μετά τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής –που έχουν μηδενική αξία-, αλλά και τα περίφημα 600 δισ. ευρώ τα οποία προήλθαν από ‘’Απολλώνια τεχνολογία την οποία πούλησε στη NASA’’ – στην πραγματικότητα συναλλαγματικές ενός πρώην δικηγόρου, του Stephen Luis Wosny ο οποίος καταδικάστηκε για απάτη λόγω των συγκεκριμένων συναλλαγματικών, για τις οποίες το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως-, ο Πατρινός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης παιδότοπου, ξαναχτύπησε ιδρύοντας κόμμα και υποσχόμενος να δώσει 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα εάν γίνει πρωθυπουργός. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Σώρρας επιχείρησε να αγοράσει ελληνικές τράπεζες με ένα τέτοιο ''ομόλογο'' αξίας 100 δισ. ευρώ.

Μετά τη σύλληψη του στη Ρόδο τον Οκτώβριο του 2015 για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, μετά από καταγγελία που δέχθηκε από τον αρθρογράφο Ελευθέριο Ρήνο, ο κ. Σώρρας  ξαναχτύπησε. Μετά από τη συγκέντρωση στην Τρίπολη όπου έταξε ξεχρέωμα στην Εφορία σε όλους τους Ελληνες, ο κ. Σώρρας μάζεψε 300 άτομα στην Ολυμπία τα οποία ‘’όρκισε’’ στον σκοπό του.

Στις...ορκωμοσίες, οι πιστοί του Αρτέμη Σώρρα ορκίζονται στον Δία, ενώ μάλιστα υπόσχονται να ‘’διαλυθεί ο κυτταρικός ιστός του σώματος τους’’, εάν παραβούν τον όρκο τους.

Ο ''όρκος'' στον Αρτέμη Σώρρα και τον Δία
Ο ''όρκος'' στον Αρτέμη Σώρρα και τον Δία

Πηγή

thetoc.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ