Πρωτομαγιά στην Ηλεία - Οι εκδηλώσεις για τη σημερινή ημέρα

Πρωτομαγιά στο δρυοδάσος
Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας μαζί με την Δημοτική Ενότητα Λασιώνας, διοργανώνουν  όπως κάθε χρόνο εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στο δρυοδάσος της Κάπελης, στο χώρο αναψυχής της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας. Με μουσική, χορούς και γλέντι και ανοιχτό κάλεσμα για όλον τον κόσμο, μια ξεχωριστή Πρωτομαγιά στη φύση.

Πρωτομαγιά στην Αρχαία Ολυμπία!
Πρωτομαγιά στην ολάνθιστη Αρχαία Ολυμπία, διοργανώνουν οι φορείς της πόλης υπό την αιγίδα του δήμου Ολυμπίας στην Πλατεία Δημαρχείου, μια μεγάλη γιορτή ανοιχτή για όλον τον κόσμο. Με ζωντανή μουσική, παραδοσιακούς χορούς και  φαγητό, στον αύλειο χώρο κάτω από το Παλιό Δημαρχείο στο πάρκο, θα εγκατασταθούν και ψησταριές και με πολύ κέφι θα στηθεί ένα τρικούβερτο Πρωτομαγιάτικο γλέντι για την διοργάνωση του οποίου εργάζονται εδώ και μέρες πολλοί φορείς της Ολυμπίας.  Η ημέρα προβλέπεται ηλιόλουστη και η Ολυμπία θα πλημμυρήσει  από το πρωί με κόσμο και χαρούμενες φωνές.
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι φορείς της Αρχαίας Ολυμπίας  Α.Ο Ολυμπιονίκης Αθλητικός Όμιλος, Α.Ο.Λ.Μ.Ο Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας, ΕΡΜΗΣ Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, Ένωση Ξενοδόχων, Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου- Δημοτικού Ολυμπίας, Σωματείο Ταξί, Δημοτική Κοινότητα Ολυμπίας, Φυσιολατρικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας.
Εορταστικές εκδηλώσεις από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και το Ν.Π. Δ.Δ Αθλητισμού και Πολιτισμού

Πρωτομαγιά στο Κουνουπέλι
Εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, διοργανώνει ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης μαζί με τον Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου, στο Κουνουπέλι. Το γλέντι θα γίνει σε οργανωμένο χώρο, με ζωντανή μουσική τραπεζοκαθίσματα, κέφι και πολύ χορό και την συμμετοχική δράση των τοπικών συλλόγων της περιοχής και θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί μέχρι όσο… πάρει!

Πρωτομαγιά στο Κάστρο
Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η εθελοντική ομάδα Κάστρου Κυλλήνης, που ξεκινά από πολύ νωρίς το πρωί με τη γιορτή να περιλαμβάνει, έκθεση με συλλεκτικά αυτοκίνητα αντίκες, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, τουρνουά πινκ πονκ, έκθεση και πώλησης λουλουδιών, παζάρι χειροποίητων κοσμημάτων.

Γλέντι στον Καϊάφα
Μεγάλο γλέντι αναμένεται να γίνει στην λίμνη Καϊάφα. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως διοργανώνει εκεί εορταστικής εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Πέρα από τα εδέσματα της ημέρας (γουρουνοπούλα, σουβλάκια, ποτά κλπ) θα υπάρχει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τον Πάνο Βαβίλη, το Σωτήρη Κούνα, την Ιφιγένεια Χατζηγιάννη και τον Σάκη Δάρα στο κλαρίνο.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ