Πύργος: Το φέιγ βολάν με τα εφτά πρόσωπα και οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις (Νεότερη ενημέρωση 14:44)

Σάλο έχουν προκαλέσει στην πόλη του Πύργου, τα φέιγ βολάν που βρέθηκαν πεταμένα σε δρόμους της πόλης. Τα συγκεκριμένα καταγράφουν καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, άσεμνες συμπεριφορές, χειρονομίες και λεκτικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών. Στο «σημείωμα» αναφέρονται τουλάχιστον εφτά άτομα, εκ των οποίων οι πέντε αναφέρονται ονομαστικά και οι άλλοι δύο «φωτογραφίζονται» βάσει της επαγγελματικής τους ιδιότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το συγκεκριμένο μήνυμα θα εξεταστεί από τις Αρχές, ενώ έχει δημιουργηθεί έντονη φημολογία σχετικά με τον συντάκτη του σημειώματος, αλλά και με τη δραστηριότητα των ονομάτων που αναφέρονται σε αυτό.

Το μήνυμα κλείνει ιδιαίτερα απειλιτικά προτρέποντας τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους...

Νεότερη ενημέρωση 14:44

Άμεση είναι η αντίδραση των ατόμων που το όνομά τους αναγράφεται στο φέιγ βολάν που σκορπίστηκε σε δρόμους του Πύργου. Κάποιοι εξ αυτών επικοινώνησαν μαζί μας και αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή με τα όσα αναγράφονται στο μήνυμα. Όπως είχαμε προαναφέρει οι Αστυνομικές Αρχές έχουν ενημερωθεί και ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ θα ενημερωθούν και οι Εισαγγελικές Αρχές.

Κάποιοι εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενοι στις καταγγελίες μιλώντας στο ilialive.gr απευθείας ή μέσω συγγενικών τους προσώπων τόνισαν πως προχωρούν άμεσα σε μήνυση κατ΄αγνώστων και θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα Ηλείας για να ενημερώσουν σχετικά με το θέμα.

Μάλιστα τα περισσότερα από τα εφτα άτομα όχι μόνο δεν έχουν σχέσεις μεταξύ τους - όπως υποστηρίζουν - αλλά δεν γνωρίζονται καν. Το θέμα έχει λάβει διαστάσεις καθώς πολλοί πολίτες το πρωί της Τετάρτης είδαν τα φέιγ βολάν σε δρόμους του Πύργου και η αναγραφή των ονομάτων τους προκάλεσε έκπληξη καθώς στην πλειοψηφία τους, δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για κανέναν λόγο.

Ωστόσο απο την άλλη πλευρά σχολιάζεται στην τοπική κοινωνία η πράξη αυτή του συντάκτη του κειμένου και διερωτώνται γιατί ενώ υποστηρίζει πως συμβαίνουν όλα αυτά, δεν μετέβη στις Αρχές για να τα καταγγείλει και να γίνουν συστάσεις και επέλεξε αυτό τον τρόπο δράσης...

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ