Βόμβα από Καμμένο: Πρόσφεραν 3 εκατ. ευρώ σε βουλευτή για να φύγει από τους ΑΝΕΛ

Ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ενώ είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες

Σε αποκάλυψη-βόμβα προέβη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό SBC. 

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του, διευκρινίζοντας ότι «υπάρχει βουλευτής στους ΑΝΕΛ που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά».

Ο ίδιος δεν θέλησε να κατονομάσει τον βουλευτή που πρωταγωνίστησε στο περιστατικό, ενώ σημείωσε ότι «μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε».

Παράλληλα, είπε ότι δεν μπορεί να αποδείξει απόπειρα χρηματισμού, ειδάλλως θα είχε κινήσει τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από 2-3 μήνες.

Ξουλίδου: Eγώ είμαι η βουλευτής που της πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω για ΠτΔ

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Μετά τις αποκαλύψεις-βόμβα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, ότι αποπειράθηκαν να χρηματίσουν βουλευτή του κόμματός του, με απώτερο σκοπό να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Blue Sky, προέβη σε αποκαλύψεις.

Η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι «γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας». Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της». 

Πρόσθεσε η ίδια: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια». 

Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Προέδρου. Στην ίδια εκπομπή παρενέβη τόσο ο κ. Μελάς όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Πηγή

protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ