Στην Ηλεία αύριο ο Χρυσοχοΐδης ανακοινώνει επίσημα το Πάτρα - Πύργος

Στην Ηλεία έρχεται την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ανακοινώσει επίσημα το έργο κατασκευής της Πάτρα – Πύργος για την Ολυμπία Οδό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης, έρχεται με τα τεύχη δημοπράτησης ανά χείρας, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου και πολλά άλλα ακόμα στοιχεία για τους οδικούς άξονες της περιοχής. Με βάση τις ίδιες πηγές ο κ. Χρυσοχοΐδης θα αναφερθεί και στο τμήμα Τσακώνα – Καλό Νερό, για το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει και εδώ χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Δεν αποκλείεται δεν να μιλήσει και για το τμήμα Πύργος – Αρχαία Ολυμπία, ένα τμήμα που είχαν ζητήσει Ηλείοι παράγοντες να βελτιωθεί σαν μια επέκταση της Ολυμπίας Οδού με δεδομένο τον τελικό προορισμό που αποτελεί επίκεντρο για εκατομμύρια τουρίστες.
Ο υπουργός Υποδομών στις δώδεκα το μεσημέρι θα συναντηθεί με παράγοντες της Ηλείας στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Επίσημη ανακοίνωση της ΠΔΕ

Αύριο το μεσημέρι η παρουσίαση του έργου κατασκευής της Πατρών – Πύργου

Αύριο Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, η παρουσίαση του έργου κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου για την Ολυμπία Οδό.
Στην πρόσκληση που έχει αποστείλει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σε βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, Επιμελητήρια και άλλους τοπικούς φορείς, σημειώνεται πως στη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστούν τα τεύχη Δημοπράτησης του τμήματος της Ολυμπίας Οδού Πατρών –Πύργου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, το φυσικό και τεχνικό αντικείμενο του έργου, καθώς επίσης και η φάση προετοιμασίας για το τμήμα Καλό Νερό – Τσακώνα.
Το έργο θα παρουσιάσει ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ θα γίνει  πλήρη ενημέρωση από τον Διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων/Μελετών Κατασκευών/ Έργων Παραχώρησης Πελοποννήσου του Υπουργείου Γιάννη Καρνέση.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

https://www.facebook.com/sotiris.vendras

ΑΝΑΓΝΩΠΟΥΛΟΙ FARM