LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

03|12
2018
21:29

Υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με στόχο να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο και να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να προσελκύει ψήφους από τις λαϊκές συνοικίες

Στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στη διάρκεια σύντομου χαιρετισμού που απηύθυνε το βράδυ της Δευτέρας σε συνέλευση της ΝΟΔΕ Β5 της ΝΔ που έγινε στο δημαρχείο Ιλίου.

Η επιλογή αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετίζεται με την επιδίωξή του να ενισχύσει το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και συνάμα να σηματοδοτήσει ότι η ΝΔ είναι κόμμα που μπορεί να προσελκύει ψήφους από τις λαϊκές συνοικίες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε στην ομιλία του πως «μεγάλος στόχος είναι να διώξουμε το συντομότερο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά». Είπε ότι θα έχουμε απανωτές εκλογές το 2019, και ειδικά για τις εθνικές εκλογές, ευχήθηκε να γίνουν μια ώρα αρχύτερα.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η ΝΔ δεν θα είναι απλά ισχυρή, πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα, αλλά και ο χάρτης της δυτικής Αθήνας θα γίνει μπλε», συνέχισε.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως παντού η χώρα πηγαίνει πίσω και αναφέρθηκε στο σκοπιανό: «Ήρθε πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ και μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται δήθεν η μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Όταν είπαμε ότι δεν εκχωρούμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αυτό εννούσαμε. Η ΝΔ είναι και θα είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία», σημείωσε.

Επιτέθηκε επίσης προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Αφού υπενθύμισε ότι σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός του είπε πως δεν υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως σήμερα ήταν κλειστή η Ηρώδου Αττικού για τα άτομα με αναπηρία που διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας.

«Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσποιείται ότι είναι κοντά στην κοινωνία, όταν ολόκληρη η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη», συμπλήρωσε.
 
Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε επίσης για τα θέματα της ασφάλειας, είπε ότι το άσυλο στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί και πως «οι διάφοροι καταληψίες και απίθανοι τύποι θα πεταχτούν έξω» - και τόνισε πως θέλει πάλι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και στις γειτονιές τους.

Επίσης, είπε ότι ο πρωθυπουργός νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τάζοντας λίγες προσλήψεις στο Δημόσιο. «Δεν τρώνε οι Έλληνες άλλο σανό. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Τσίπρας και θα τον τιμωρήσουν στις εκλογές», υπογράμμισε.
 
Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ