Έρχεται . . . "Dreamland" όπως "Tomorrowland" στην Αρχαία Ολυμπία!

Line up από 30 κορυφαίους Έλληνες djs!

Είναι το πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού!

Οι επισκέπτες του festival "Dreamland" θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός των διοργανωτών είναι, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!

Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία με τα καλύτερα DJ LABELS  και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!

Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!

Θα υπάρχουν 4 stages! Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα!

Είναι ο πρώτο μεγάλο festival που διεξάγεται στην Ελλάδα και βασίζεται στα πρότυπα της Tomorrowland αλλά και αντίστοιχων μεγάλων events του εξωτερικού! Φροντίσαμε να βρούμε το κατάλληλο χώρο στον οποίο τα φυσικά στοιχεία μαζί με τις δικές μας "πινελιές" και δημιουργίες θα καταφέρουν να δώσουν ένα αποτέλεσμα αντάξιο των παραμυθιών και των ονείρων μας!  Οι επισκέπτες του festival θα είναι σαν να έχουν μεταφερθεί στον χρόνο, σε ένα παραμυθένιο χωριό! Σκοπός μας η διοργάνωση, οι υπηρεσίες όπως και το LINE UP με τους κορυφαίους Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες της Dance μουσικής σκηνής να γίνουν σημείο αναφοράς και να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο Dance Festival στην Ελλάδα!
Στο βασικό τριήμερο του Festival θα παρευρεθούν οι 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της Dance μουσικής! Η επιλογή τους θα γίνει βάση του bio τους αλλά και της φετινής τους  πορείας στον Ελλαδικό και όχι μόνο χώρο ( djing, παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές)! Η συνεργασία μας με τα καλύτερα DJ LABELS  και με τους single djs της χώρας θα είναι η βάση για την σωστή επιλογή ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ!
Τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώσουν Dancers με ιδιαίτερα Shows και εκκεντρικά κουστούμια, όπως και διάφορα άλλα Shows με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, ξυλοπόδαρων!
Θα υπάρχουν 4 stages! Ένα κεντρικό (Main Stage) που θα λειτουργεί τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν όλη την ημέρα την ψυχαγωγία των επισκεπτών και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης και το οποίο θα έχει chill out χαρακτήρα!




http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/188x/773300.jpg'" data-lightbox="article_94820" title="Έρχεται... "Dreamland" όπως "Tomorrowland" στην Αρχαία Ολυμπία!" data-title="Έρχεται... "Dreamland" όπως "Tomorrowland" στην Αρχαία Ολυμπία!"> Έρχεται... "Dreamland" όπως "Tomorrowland" στην Αρχαία Ολυμπία!

To ραντεβού δίνεται στις όχθες του Αλφειού!

Ο καλύτερος χώρο για την διεξαγωγή του festival βρέθηκε λίγο έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού και σε ένα πανέμορφο δάσος που παλαιότερα διεξαγόταν και το Alfios Eco Festival!

Με τις κατάλληλες εικαστικές παρεμβάσεις των ειδικών και σεβόμενοι στο έπακρο τις φυσικές ιδιαιτερότητες της περιοχής η DREAMLAND θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! Είναι ένας χώρος που διευκολύνει την ομαλή επίσκεψη από Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Πελοπόννησο (2 ώρες από Αθήνα, 1 ώρα από Καλαμάτα, 1μιση από Πάτρα)

Ο χώρος όπου η DREAMLAND λαμβάνει χώρα, βρίσκεται σε μια περιοχή μέσα στην φύση.Τέλη Μαρτίου θα ανακοινωθούν ημερομηνίες και οι djs που θα συμμετάσχουν.

Αναμένουμε...

Πηγή

patrasevents.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ