Το Ντουμπάι γίνεται πράσινο - Ξενοδοχείο με 100% ηλιακή ενέργεια και βιολογικά αγροκτήματα

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια για ένα ξενοδοχείο το οποίο θα λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τη χρήση πράσινης ενέργειας στα πλαίσια ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου του Ντουμπάι για τη δημιουργία πράσινων δομών που ονομάζεται «Βιώσιμη Πόλη».

Το ξενοδοχείο Indigo αναμένεται να ανοίξει το πρώτο εξάμηνο του 2017, θα είναι το πρωταρχικό μέρος του σχεδίου της πόλης, θα διαθέτει 170 δωμάτια και το 100% των ενεργειακών του αναγκών θα καλυφθεί από την ηλιακή ενέργεια.

The hotel will form like so, with two separate kind of lodgings, cabin in the middle, flanked by large suites

Όλα τα λύματα του ξενοδοχείου θα ανακυκλώνονται και όλα τα υλικά των αποβλήτων θα ταξινομούνται και στη συνέχεια θα ανακυκλώνονται και αυτά.

Αντί για γρασίδι, που απαιτεί πολύ νερό και φροντίδα, θα χρησιμοποιηθούν ενδημικά φυτά για να πλαισιώσουν το ξενοδοχείο.

Baharash Architecture helped design Phase 2 of the plans, and laid out a host of amenities that all conformed to eco-necessity

Ένα υπηρεσιακό λεωφορείο που θα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια, θα είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, εξασφαλίζοντας τους πρόσβαση στο κέντρο του Ντουμπάι.

The whole complex will include residences, a green school, a community center, an equestrian centre, solar covered parking lots and an organic farm

The sustainable city in Dubai will not only manage its own waste, it will rely on solar power 

Ο Pascal Gauvin, ο γενικός διευθυντής του Intercontinental Hotels Group (IHG), δήλωσε: «Το ξενοδοχείο Indigo στη βιώσιμη πόλη του Ντουμπάι θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε αφού θα είναι ένα πραγματικά μοναδικό ξενοδοχείο, ιδανικό για τους επισκέπτες.

Dubai was not renowned for being self-sufficient some years ago; the hope is by 2020 is will be globally known as so

Το όλο συγκρότημα θα περιλαμβάνει κατοικίες, ένα πράσινο σχολείο, ένα κοινοτικό κέντρο, ένα κέντρο ιππασίας, ηλιακούς καλυπτόμενους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και ένα βιολογικό αγρόκτημα, το οποίο θα παρέχει όλα τα βότανα που η κοινότητα χρειάζεται καθώς και τουριστικά αξιοθέατα, όπως ένα πλανητάριο και ένα αμφιθέατρο με γρασίδι για τη φιλοξενία εκδηλώσεων.

Πηγή

newmoney.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor