Το Mega-Party ξεκινά - Dreamland Festival Day 1 - Line up

Η μεγάλη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής ξεκινά. Μεταξύ μας απο χθες τα decks έχουν πάρει "φωτιά" αλλά επίσημα το Party... ξεκινά αύριο απο το μεσημέρ. Δείτε όμως πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα στο main stage όπως παρουσιάζεται στο godisadj.gr

Dreamland Festival Day 1:

Duration 19.00 - 06.00

Vanphil

O Βαγγέλης Φιλιππάτος είναι αυτός που εγκαινιάζει το φεστιβάλ! Πραγματικός gentleman όπως είναι, ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί και να μας βάλει στο κλίμα του 3ημέρου με Deep/Tech ήχο με τον καλύτερο τρόπο!

No Rabbitz

Στο πρώτο ηλιοβασίλεμα του φεστιβάλ θα μας οδηγήσει ο No Rabbitz σε Deep/Tech ροή παίζοντας με τα χρώματα του ουρανού και τις μελωδίες των tracks του, φτιάχνοντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για να μπουν σε χρήση τα ρομποτικά φώτα, οι γιγαντο-οθόνες και το ολοκληρωτικό φεστιβαλικό περιβάλλον!

Angel Stoxx

Ότι και να πεις για τον καλλιτέχνη αυτό, μάλλον είναι λίγο γιατί είναι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ με κεφαλαία! Έμπειρος όσο λίγοι στην παραγωγή, τεχνίτης με έμφαση στη λεπτομέρεια ως DJ, μετά το πέρασμα της PHATJAK εποχής αποδεικνύει έμπρακτα με το πάθος και την πληθωρική του παρουσία, ότι είναι έτοιμος να μας δώσει την πρώτη πινελιά που θα μας μείνει, από τα dj sets του Dreamland Festival

George Seragos & Adrianos Papadeas

Για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο Live event, δύο καλοί φίλοι και συνάδελφοι ενώνουν τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητα τους μέσα από ένα κοινό set! Η μεγάλη τους εμπειρία και το respect από τον κόσμο δίνει το κίνητρο για όμορφο και συναισθηματικό dj set!

Agent Greg

O «πράκτορας» της House στην Ελλάδα, έχει δικαιωματικά κερδίσει τον τίτλο εκ των πιο αγαπημένων DJs του κοινού με πολύ, πάρα πολύ δουλειά και επαγγελματισμό! Τελειομανής σε όλα ο Γρηγόρης και ένας από τους top residents του Cavo Paradiso, υπόσχεται να βάλει φωτιά στο live stage με ένα σετ που ετοιμάζει εδώ και καιρό!

Bang La Decks

Αινιγματικοί ως παρουσία και αυθεντικοί, ως προς τη διαφορετικότητα του ήχου τους, οι Bang La Decks είναι το 2ο δίδυμο της ημέρας που έρχεται να μας θυμίσει το εντυπωσιακό τους πέρασμα μέσω των Kuedon & Utopia και να μας εισάγει στο νέο τους κομμάτι «Zouka» To DJ set τους το περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία!

Playmen

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τους Playmen, είναι από τους πολύ λίγους στην Ελλάδα που μιλούν γι αυτούς τα στοιχεία και οι παραγωγές τους! Αυθεντικοί και εύθυμοι πάντα είναι έτοιμοι για τρελό … party με το κοινό!!!

DJ Pete

Έχει τον Μυκονιάτικο αέρα και το ασύλληπτο ρεκόρ των 16 back to back σεζόν στο Super Paradise! Στην ουσία το έχει χτίσει! Με δεδομένο λοιπόν την εμπειρία του και την μοναδική του επαφή με το κοινό, βάζουμε και στοίχημα ότι ο Pete θα είναι ένα από τα most liked σετ της Dreamland!

Mossel

o ταχύτερα νέος αγαπημένος EDM dj στην Ελλάδα δείχνει να είναι ο Mossel. Κάτι λίγο η ηλικία, κάτι περισσότερο το νεανικό και κομψό του σουλούπι, έχουν δημιουργήσει τις προδιαγραφές για να περιμένουμε κάτι καλό. Προσωπικά κρατώ «μικρό» καλάθι, διότι έχει αρκετά να αποδείξει ακόμη πριν μονιμοποιηθεί στη συνείδηση της πρώτης γραμμής, αλλά τουλάχιστον δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο.

The Mode

Πρώτον: είναι καταπληκτικά παιδιά πίσω από τις μάσκες! Δεύτερον έχουν μεγάλη εμπειρία (εξωτερικού) από live festivals και τρίτον έχουν μια απίστευτη τραγουδίστρια (Fey Kross) που θα σας απογειώσει στο κλείσιμο της πρώτης ημέρας!

Αυτό είναι το αναλυτικό μέρος της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ! Τις επόμενες μέρες φέρνουμε αναλυτικά και τις επόμενες! Μέχρι τότε, μπείτε σε κλίμα μέσω του ηχητικού intro της Dreamland από τους HouseΤwins σε ένα επικό edit που θα σας ανατριχιάσει!

 

Πηγή

godisadj.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ