ΑΟΛΜΟ: Με επιτυχία ο 1ος Αγώνας Motocross Πρωταθλήματος Νοτίας Ελλάδας (photos & αποτελέσματα)

Το μοναδικό θέαμα του Motocross ξεκίνησε με το φετινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος 2017 την Κυριακή, στην Δημοτική Πίστα Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας.
Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για μια άρτια οργάνωση, έχοντας μεριμνήσει για τους Ηλείους θεατές ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του αγωνιστικού χώρου φέρνοντας τον θεατή μια ανάσα από την δράση του αγώνα! Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 80 αναβάτες και το θέμα που προσέφεραν ήταν μοναδικό.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για την στήριξη και βοήθεια για την διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, τον προέδρου της Τ.Κ. Πλατάνου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμών, (Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, Αστυνομικό Τμήμα Πελοπίου, Τ.Ο.Ε.Β. Πελοπίου) αλλά και της εμπορικής τοπικής κοινωνίας τόσο της Αρχαίας Ολυμπίας, όσο και της ευρύτερης περιοχής του Πύργου καθώς και το σύνολο των καταστημάτων άμεσα εμπλεκόμενων με τον χώρο της μοτοσυκλέτας (Μoto Κουρούκλης, Moto Νεοφώτιστος, Moto Κοντοβουνήσιος κ.λ.π.).Από τον φετινό αγώνα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αποκατάσταση ενός συναθλητή από την Κρήτη, Στέργιο Κατσογρεσάκι ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε αγώνα Motocross του φετινού πρωταθλήματος στις 7 Μαΐου 2017, δίνοντας μέχρι και σήμερα τον δικό του αγώνα σε κέντρο αποκατάστασης.

To Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος 2017 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στην πίστα του Πλατάνου στην Αρχαία Ολυμπία, όπου κάτω από καλό καιρό και εξαιρετική διοργάνωση οι φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν όμορφους αγώνες από τους 80 περίπου αγωνιζόμενους.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα του αγώνα και φωτογραφίες από τους διακριθέντες.

Αποτελέσματα ΜΧ1-EXPERT
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο 

Αποτελέσματα OPEN
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Αποτελέσματα ΜΧ65
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Αποτελέσματα ΜΧ85
Α Σκέλος – Β Σκέλος – Σύνολο

Φωτογραφίες Λάμπρος Τσακριλής

Πηγή

mxin.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Στασινόπουλος Fruits

VENDRAS STYL - ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ