ΚΑΕ Κόροιβος: Χορηγός φανέλας η Hellas Oil AE

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοίνωσε χθες την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία ελαιουργικών επιχειρήσεων Hellas Oil A.E., για την προβολή της στην οπίσθια όψη των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας ως το τέλος της σεζόν 2017-18.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος «η ηλειακή εταιρεία Hellas Oil. A.E. συντάσσεται στην προσπάθεια της ΚΑΕ Κόροιβος να συνεχίσει να εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ. Μας ενώνουν, εξάλλου, οι κοινές αξίες και η επιδίωξη για την πανελλήνια και όχι μόνο προβολή του καλύτερου «προσώπου» της περιοχής μας, μέσω του αθλητισμού από τη μια και των ελληνικών προϊόντων, από την άλλη. Η Hellas Oil A.E. είναι μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις ελαιολάδου στην Πελοπόννησο, εταιρεία με μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται και σε διεθνές επίπεδο.

Το λογότυπο της εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οπίσθια όψη των εμφανίσεων του Κοροίβου στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ το Σάββατο 10 Μαρτίου, για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.

Μάλιστα, παρών στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellas Oil A.E., κ. Ρικάρντο Ντι Πασκουάλε, φίλος του Κοροίβου και σταθερός υποστηρικτής της προσπάθειας της ομάδας μας επί σειρά ετών, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με το λογότυπο της εταιρείας μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστο Λαγό, για την παρουσίαση της χορηγικής μας συνεργασίας. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Κοροίβου την Hellas Oil A.E. και προσδοκούμε να πανηγυρίζουμε νέες επιτυχίες της ομάδας μας στην κοινή διαδρομή που ξεκινάμε με την ίδια ως «συμπαίκτη» της προσπάθειάς μας».

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ