Κούτσης: "Η νίκη μας δίνει ψυχολογική ανάταση"

Ο Πανηλειακός πέτυχε σπουδαία νίκη στο ηλειακό ντέρμπι με τον Αστέρα και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κούτσης, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη σημασία που έχει η νίκη αυτή στον ψυχολογικό τομέα: «Παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, μια ομάδα η οποία έχει και έναν εξαιρετικό προπονητή, μια καλοδουλεμένη ομάδα, την οποία θεωρώ ακόμα και τώρα φαβορί για την πρώτη θέση. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους. Ήρθε μια νίκη στο τελευταίο λεπτό, δεν θα πω αν είναι δίκαιο ή άδικο το αποτέλεσμα. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να είναι και τυχαίο ένα αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα, και θέλω να το πω, ότι το προηγούμενο δικό μας αποτέλεσμα στα Βραχνέικα ήταν για μας άδικο. Είχαμε ένα ντέρμπι που καταφέραμε να κερδίσουμε και θα μας χαρίσει μια ψυχολογική ανάταση, που είχαμε ανάγκη μετά από δυο ήττες», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής. Ο Γιώργος Κούτσης αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας: «Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον κόσμο ο οποίος ήρθε, μας υποστήριξε, ήταν εκεί, ήταν δίπλα μας. Και το δώρο αυτό που κάναμε στον κόσμο, ελπίζω να το ευχαριστήθηκε και να συνεχίσει να στηρίζει, να έρχεται στο γήπεδο και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Εμείς αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε καθημερινά να προσπαθούμε».
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»
Η διοίκηση του Πανηλειακού, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο ντέρμπι: «Έτσι θέλουμε τον Πανηλειακό, έτσι θέλουμε τους παίκτες μας, έτσι θέλουμε τον κόσμο μας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας στον φίλαθλο κόσμο που στηρίζει την ομάδα και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή μας που άκουσαν πολλά τον τελευταίο καιρό. Το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά είναι όμορφο! Συνεχίζουμε έτσι! Παράλληλα, ευχόμαστε στον Γιάννη Κολόκα και στη σύζυγο του να τους ζήσει η όμορφη κορούλα τους που γεννήθηκε την Παρασκευή».

Γιάννης Σωτηρόπουλος: «Δεν γονατίζουμε ποτέ»

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο παίκτης που έκρινε το ντέρμπι, ανέφερε στις δηλώσεις του: «Κάναμε μια νίκη όπως όλες οι άλλες. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας, στη διοίκηση, αυτούς που πικράναμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Να τους πούμε ένα μεγάλο συγγνώμη και πως ο Πανηλειακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν γονατίζουμε ποτέ, έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα, πάντα σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Σχετικά με το γκολ που σημείωσα, βρήκα το χώρο, είδα τον τερματοφύλακα να κάνει πίσω βήματα και δεν το σκέφτηκα περισσότερο. Επαναλαμβάνω, αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνους που μας πίστεψαν και συνεχίζουν να μας πιστεύουν».

Αστέρας Αμαλιάδας - Απογοήτευση Καβακά

Ο προπονητής του Αστέρα, Τίμος Καβακάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου ήταν απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα, ενώ άφησε αιχμές για το ακυρωθέν γκολ: «Ήρθε η έβδομη αγωνιστική για να έχουμε την πρώτη ήττα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο αφού δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε, έπρεπε τουλάχιστον να μην το χάσουμε. Ξοδέψαμε ένα ημίχρονο, ένα κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς να έχει καλό ρυθμό. Ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος στις προσωπικές μονομαχίες και εμείς δεν απειλήσαμε. Στην επανάληψη με τις αλλαγές που κάναμε και στον σχηματισμό μας, είμαστε η ομάδα που δικαιούταν να κερδίσει. Χάσαμε δυο ανεπανάληπτες ευκαιρίες, δυο τετ-α-τετ που δεν χάνονται, μας ακυρώθηκε ένα γκολ για το οποίο ασφαλώς και δεν έχω τη θέση για να σας πω αν ήταν ή δεν ήταν οφσάιντ, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου λένε ότι ήταν ένα πεντακάθαρο γκολ. Και εκεί ουσιαστικά τελειώνει και το παιχνίδι για εμάς. Από εκεί και πέρα, ένα λάθος μας στοίχισε και το παιχνίδι. Και δυστυχώς όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να μαζεύεις πόντους, πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια ομάδα όπως είναι ο Πανηλειακός σε ένα τοπικό ντέρμπι, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτό είναι που με στενοχωρεί, το ότι στο δεύτερο μέρος αξίζαμε τη νίκη και δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία».
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Η διοίκηση του Αστέρα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο Στάδιο Πύργου: «Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, ευχαριστούν θερμά τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βρέθηκε δίπλα μας στο παιχνίδι του Πύργου με τον Πανηλειακό. Τους θέλουμε δίπλα μας σε αυτό το δρόμο που έχουμε να διανύσουμε και ο οποίος είναι μακρύς και δύσκολος».

Γ. Μπαρμπαρούσης: «Ήταν πέναλτι»

Ο επιθετικός του Αστέρα, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, σχολίασε τη φάση του 83΄ στην οποία διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν σε προσπάθειά του η μπάλα βρήκε το χέρι του Νικολόπουλου: «Δεν γίνεται να μην δοθεί αυτό το πέναλτι. Το χέρι είναι ανοιγμένο και σταματάει τη μπάλα ο αντίπαλος. Δεν γίνεται να μην δοθεί αυτό το πέναλτι».

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ