Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Ενισχύθηκε επιθετικά με Κελαϊδή

Πρώτος σκόρερ του Πανελευσινιακού πέρυσι ο 23χρονος γκαρντ

Ο Κώστας Σορώτος αποτελεί έναν από τους προπονητές που γνωρίζουν άριστα την ελληνική πραγματικότητα και έτσι βρήκε τον περιφερειακό παίκτη που αναζητούσε στο πρόσωπο του 23χρονου γκαρντ-σκόρερ Χριστόφορου Κελαϊδή.  Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε χθες από τον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Πανελευσινιακό (Β΄ Εθνική), όντας ο πρώτος σκόρερ των «σταχυοφόρων», με  13,6 πόντους  μέσο όρο σε 29 παιχνίδια και 56 εύστοχα τρίποντα και αποτελώντας παίκτη κλειδί στη μάχη της παραμονής για την πρώην πλέον ομάδα του. Αλλά και τη σεζόν 2016-2017 στην Καβάλα, είχε 10,2 πόντους και 1,6 ασίστ σε 31 παιχνίδια. Ο Κόροιβος λοιπόν ενισχύεται πολύ στο επιθετικό κομμάτι με την απόκτηση του Χριστόφορου Κελαϊδή και αυτή είναι η όγδοη μεταγραφή των κυανόλευκων ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου. Αναμένεται να αποκτηθούν δύο τουλάχιστον παίκτες ακόμα, ενώ στο ρόστερ είναι και οι Ανδρέας Μπεκρής, Αλέξης Κάτζος. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Κελαϊδή.

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως guard και διακρίνεται για την ικανότητά του στο σουτ. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ ως συνοδοιπόρος των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, παίζοντας μαζί τους στο Φιλαθλητικό.

Τη σεζόν 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στο Γαλάτσι, ένα χρόνο αργότερα επανήλθε στο Φιλαθλητικό και την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε στην Καβάλα, που μόλις είχε υποβιβαστεί από την Α1, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν στην Α2.

Πέρυσι, βρέθηκε στον Πανελευσινιακό, όπου και συνεργάστηκε, μάλιστα, με το βοηθό του Κώστα Σορώτου στον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη, Φοίβο Κωστή.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας». 

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ