Νίκη Τραγανού: Ανέλαβε ο Αντωνόπουλος

Η Νίκη Τραγανού ανακοίνωσε χθες το πρωί την πρόσληψη του προπονητή Σπύρου Αντωνόπουλου αλλά και του γυμναστή Βασίλη Κατσαρίδη, που επί χρόνια είναι συνεργάτης του 43χρονου τεχνικού. Ο Αντωνόπουλος θα καθοδηγήσει την ομάδα για πρώτη φορά, στον αυριανό αγώνα στο Κουρτέσι. Η ανακοίνωση της Νίκης ήταν η εξής: «Η Νίκη Τραγανού ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σπύρου Αντωνόπουλου ως προπονητή της ομάδας μας, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μας μετά από τρεισήμισι χρόνια περίπου και πιάνει άμεσα δουλειά ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος με τον Α.Π.Ο.  Κουρτεσίου το Σάββατο. Μαζί με τον Σπύρο Αντωνόπουλο προσλαμβάνεται και ο επί χρόνια συνεργάτης του, γυμναστής, Βασίλης Κατσαρίδης. Τους καλωσορίζουμε πάλι στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους».
 
Σπ. Αντωνόπουλος: «Η επίτευξη των στόχων είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς»
Ο Σπύρος Αντωνόπουλος ανέλαβε τη Νίκη Τραγανού και σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» έκανε λόγο για συλλογική δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να επιτευχτεί ο στόχος της ανόδου: «Επιστρέφω σε μια ομάδα που έχω ξαναπεράσει για 2,5 χρόνια. Μια ομάδα που γνωρίζω τη δομή της και την αγωνιστική της ταυτότητα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Διοίκησης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι τιμητικό για μένα να διαδέχομαι έναν τόσο αξιόλογο προπονητή όπως είναι ο κ. Ανδριόπουλος. Η επίτευξη των στόχων είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να μας διακατέχει. Οι άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας προέχουν των περαιτέρω τοποθετήσεων και εκτιμήσεων».
Στην ερώτησή μας αν θα ενισχυθεί η ομάδα, απάντησε: «Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε κάποια προσθήκη. Αυτό θα το δούμε με τους συνεργάτες μου σε δεύτερο χρόνο».

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ