Ντίνος Καλαμπάκος: "Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης"

Ο Κόροιβος  πήρε μία τεράστια νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και έτσι κατάφερε να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια.
Ο προπονητής της ομάδας, Ντίνος Καλαμπάκος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM γι’ αυτήν την επιτυχία αλλά και για την ψυχή που έδειξαν όλοι οι παίκτες παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Για την φετινή προσπάθεια του Κοροίβου: «Όλα τα ταξίδια του Κοροίβου και τις τρεις χρονιές ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν τεράστια η προσπάθεια μας και η κούραση που τράβηξαν όλα τα παιδιά απίστευτη. Η ομάδα μας τράβηξε μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά τέλος καλό όλα καλά».
Για τη συνταγή της επιτυχίας: «Το καλό της ομάδας μας ήταν ο μικρός μέσος όρος ηλικίας. Δεν είχαμε τεράστιο ταλέντο, αλλά όλοι γίναμε παρέα γρήγορα. Ήμασταν ομάδα με όλα τη σημασία. Όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα έδιναν και την ψυχή τους»
Για την προσπάθεια που γίνεται στην Αμαλιάδα: «Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια στην Αμαλιάδα. Όλοι βοηθούν στο νομό, όσο μπορούν. Η ομάδα πορεύεται με μικρούς χορηγούς και τα τηλεοπτικά. Όλη η ομάδα στοίχισε 170.000 ευρώ. Τουλάχιστον επτά ομάδες, είχαν παραπάνω μπάτζετ στην Α1»
Για το αν θα ανανεώσει: «Θέλουμε 4-5 μέρες να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε και μετά βλέπουμε. Εγώ είχα συμφωνήσει με τον Κόροιβο για μια χρονιά. Στην Αμαλιάδα πέρασα υπέροχα, αλλά τώρα θα πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε και θα το δούμε. Θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί μένω στην Αθήνα και είναι αρκετά δύσκολο. Στην Αμαλιάδα πέρασα καλά, είναι εξαιρετική πόλη. Η παραμονή μου εκεί ήταν μια διαφορετική ζωή από εκείνη που ζούσα. Κάτι τελείως διαφορετικό στην επαρχία. Πραγματικά πέρασα ωραία».
Για την υπόσχεση για βουτιά στη παραλία Κουρούτα αν σωνόταν η ομάδα του: «Δεν με άφησε η γυναίκα μου να βουτήξω. Γκρίνιαζε. Μου είπε «γέρο θα πάθεις έμφραγμα και πάλι».

Υπόκλιση "Σάχπα" σε Καλαμπάκο
Ο Γιάννης Σαχπατζίδης έδωσε τα εύσημα στον προπονητή του στον Κόροιβο, Ντίνο Καλαμπάκο, μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  «Ακόμα μια μπασκετική χρονιά τελείωσε μια χρονιά που ήταν τόσο δύσκολη άλλα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο νίκη και παραμονή στην Α1. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για αυτήν την χρονιά και πιο πολύ εσένα coach Καλαμπάκο. Το ότι κατάφερε αυτή η ομάδα να σωθεί είναι καθαρά δίκη σου δουλειά, εγώ από την άλλη θέλω να σε ευχαριστήσω που με εμπιστεύτηκες και μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι στην Α1. Ελπίζω να σε δικαίωσα. Και κάτι τελευταίο: δήλωσες προχθές σε μια συνέντευξη ότι σου έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη και σε αγαπάμε. Ένα πράγμα θα σου πω coach: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΊ’ΑΥΤΟ γιατί εκτός από κάλος προπονητής είσαι και φοβερός άνθρωπος», έγραψε ο Σαλονικιός σέντερ.

Κόροιβος: "Ευγνωμοσύνη προς τον κόσμο μας"
Η διοίκηση του Κοροίβου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Όλοι εμείς εδώ στην οικογένεια του Κοροίβου αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τον υπέροχο κόσμο μας,  ο οποίος στάθηκε δίπλα μας σε όλη την σεζόν, σε όλα τα παιχνίδια! Χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και μέσα σε αθλητικά πλαίσια έγινε ο ‘έκτος’ παίκτης μας και ώθησε τους παίκτες μας στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου μας. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι γίναμε μάρτυρες μιας εκπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τους φιλάθλους μας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό! Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους Κοροίβιανς οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών, ρυθμό και ήταν η ψυχή της εξέδρας ενώ ακολούθησαν την ομάδα και στις εκτός έδρας αποστολές.
Ένα μεγάλο, μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ λοιπόν, ραντεβού την νέα σεζόν! ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ».

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ