Πανηλειακός: Άφησε υποσχέσεις στο πρώτο τεστ! - Φιλική ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης (2-2)

Υποσχέσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League 2, που σηματοδοτεί και την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στις εθνικές κατηγορίες, άφησε ο Πανηλειακός στο αποψινο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, που διεξήχθη στο στάδιο του Πύργου.

Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά στην πρώτη του φετινή παρουσία, απέναντι μάλιστα σ’ έναν αντίπαλο της Σουπερ Λιγκ, ικανοποίησε, αν και παράλληλα έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά, ενώ κάποια κενά διαφάνηκαν στην άμυνα. Στα αμιγώς αγωνιστικά, οι Πυργιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με σουτ εντός περιοχής του Σωτηρόπουλου, για να έρθει η «απάντηση» στο 8’ από τον Ρόμπερτ (1-1), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα του Καπετανάκη.

Όμως στο 16’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κρεββατάς με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-1. Σε γενικές γραμμές ο Πανηλειακός στο α’ ημίχρονο έβαλε τη μπάλα κάτω και έτρεξε, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, μετά κι από τις πολλές αλλαγές. Στην επανάληψη, εξάλλου, και συγκεκριμένα στο 66’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ρόμπερτ αλλά ο Νικολακόπουλος από τα έντεκα βήματα, νικήθηκε από το νεοεισελθόντα Καλλιακμάνη.

Όμως στο 70’ μετά από πάσα του Μαρίνου ο Ρόμπερτ έγραψε το τελικό 2-2. Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Κουρμπανάς παρέταξε τον Πανηλειακό με τον Γιάννη Καπετανάκη κάτω από τα δοκάρια, Κολόκα και Σούλη αμυντικό δίδυμο, δεξί μπακ τον Νιφορόπουλο, αριστερό τον Λεβέντη, η τριάδα των χαφ στο κέντρο ήταν οι Γκοτσούλιας, Στούπης και Μπουρλάκης, στη δεξιά ο Χατζηστάμου, στην αριστερή ο Σωτηρόπουλος και σέντερ φορ ο Κρεββατάς.

pani2

pani3

pani4

pani5

pani6

pani7

pani8

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ