Πανηλειακός: Έκτακτη Γ.Σ. τη Δευτέρα

Κάλεσμα από τη διοίκηση για δυναμική συμμετοχή από μέλη και φιλάθλους

Ο Πανηλειακός βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη όσο και κρίσιμη στροφή για το μέλλον του και η διοίκηση του Συλλόγου έκανε γνωστή χθες μέσω ανακοίνωσής της τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την προσεχή Δευτέρα στις 7μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε.Δ., ώστε να τεθεί επί τάπητος διεξοδικά η κατάσταση της ομάδας, οι δυνατότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν και εν τέλει εάν ο Πανηλειακός μπορεί να συμμετάσχει όπως είναι στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Οι άνθρωποι της ομάδας καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών», χαρακτηρίζοντας μάλιστα αναγκαία την παρουσία του στη Γ.Σ..

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού
Η χθεσινή ανακοίνωση-κάλεσμα του Πανηλειακού, αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο κτήριο της ΠΕΔ.
Ο Πανηλειακός φτάνει στην ώρα μηδέν γι’ αυτό μοναδικό θέμα της συνέλευσης θα είναι να καταγράφουν οι δυνατότητες και να μετρηθούν οι δυνάμεις ,για το εάν και πόσο είναι εφικτό ο Πανηλειακός με το υπάρχον σχήμα που βασικός του πυλώνας είναι ο Πυρσός, να μπορέσει να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη και αναγκαία».
Ο Πανηλειακός, λοιπόν, είναι σε δύσκολη θέση, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση («ώρα μηδέν») και η Γ.Σ. της Δευτέρας είναι κρίσιμη για το μέλλον του. Η ενεργοποίηση όλων αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ώστε ο σύλλογος να κάνει βήματα εμπρός και όχι πίσω. Και γι’ αυτό θα πρέπει να βάλουν ένα λιθαράκι όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βλέπουν στις εθνικές κατηγορίες.

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ