Πανηλειακός: Με επετειακή φανέλα στο ντέρμπι

Ο Πανηλειακός θα αγωνιστεί με επετειακή φανέλα στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη, στο δημοτικό στάδιο Πύργου, καθώς φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια ύπαρξης. Μάλιστα, αυτή θα θυμίζει την πρώτη φανέλα του συλλόγου το 1958. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση γι’ αυτό το ξεχωριστό γεγονός με τίτλο «η ιστορία σου, οδηγός μας», ενώ έγινε γνωστό πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν την επετειακή φανέλα από τη Δευτέρα στα γραφεία της ομάδας.
 
Η ανακοίνωση του Πανηλειακού
«Εξήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει το 2018 ο Πανηλειακός μας, εξήντα χρόνια περηφάνιας και επιτυχιών για το καμάρι του Πύργου αλλά και ολόκληρου του Νομού Ηλείας.
Με αφορμή λοιπόν την συμπλήρωση των εξήντα ετών ύπαρξης της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους φιλάθλους που θα δώσουν το «παρών» στον επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές μας, θα αγωνιστούν με την επετειακή φανέλα, την ριγωτή ερυθρόλευκη που όχι απλά θυμίζει την ιστορική πρώτη φανέλα του συλλόγου αλλά είναι ίδια με αυτή που αντίκρισε για πρώτη φορά το Δημοτικό στάδιο του Πύργου το μακρινό 1958.

Ο αγώνας λοιπόν ενάντια στον πρωτοπόρο του 5ου ομίλου πέρα από την βαθμολογική του σημασία αποκτά και για έναν ακόμα λόγο ξεχωριστό ενδιαφέρον. Θα είναι ταξίδι στο χρόνο, ένα ταξίδι με χαρές και λύπες αλλά σίγουρα γεμάτο δόξα και περηφάνια.

Την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο, όχι μόνο για να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη, αλλά και για να ξυπνήσουμε ένδοξες μνήμες του παρελθόντος που όλοι μας ελπίζουμε να ξαναζήσουμε!
Την επετειακή φανέλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα την φορέσουν μόνο σε αυτό παιχνίδι, ενώ οι φίλαθλοι του Πανηλειακού που το επιθυμούν θα μπορούν από την προσεχή Δευτέρα να την προμηθευτούν από τα γραφεία του συλλόγου».

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών