ΠΑΟ Βάρδας: Σε καλό κλίμα η Γ.Σ.

Την προσεχή Κυριακή η ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟ Βάρδας. Παραβρέθηκαν 50 περίπου άτομα, που εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν το σύλλογο τη νέα σεζόν, αλλά απουσίαζε η Δημοτική Αρχή, παρά την πρόσκληση που της είχε απευθύνει η διοίκηση του ΠΑΟΒ. Οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλοι που παραβρέθηκαν, συζήτησαν για το πλάνο της νέας σεζόν και αποφάσισαν να γίνουν προσπάθειες αυτή την εβδομάδα ώστε να μπουν κι άλλα άτομα στο Δ.Σ. και ο ΠΑΟΒ να παρουσιαστεί ισχυρός τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Την προσεχή Κυριακή θα γίνει άλλη μία, τελευταία, Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ..

Γ. Λέντζας: «Πρωταγωνιστικός ρόλος»
Ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΒ, Γιάννης Λέντζας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τον κόσμο που στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει την όλη αυτή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή που ασχολείται με την διοίκηση και τόνισε ότι η τωρινή διοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε και την επόμενη αγωνιστική χρονιά να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά χρειάζεται η βοήθεια όλων, καθώς και νέα πρόσωπα να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια. «Όλο αυτό θεωρείται άθλος το οποίο δεν είναι κατόρθωμα 5-10 ανθρώπων αλλά μιας ολόκληρης περιοχής αποτελούμενη από άτομα που βοηθούν», είπε χαρακτηριστικά και 
αναφέρθηκε επίσης στην δουλειά που γίνεται με την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βάρδας και ότι «θα πρέπει δώσουμε ακόμα μεγαλύτερο βάρος γιατί εκεί βρίσκεται το μέλλον της ομάδας μας».

Άκης Παλούμπης: «Εμπιστοσύνη από τον κόσμο»
Εν συνεχεία ο επί των οικονομικών Άκης Παλούμπης, έκανε λόγο για διαύγεια σε αυτά τα θέματα και μίλησε για την ανάγκη εξεύρεσης νέων οικονομικών πόρων. «Σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια, την φερεγγυότητα και είναι πάντα πρόθυμος και δίπλα μας», τόνισε χαρακτηριστικά. 
Επισήμανε και αυτός ότι πρέπει να υπάρξουν νέες προσθήκες στο οικονομικό και διοικητικό κομμάτι ώστε να υπάρχει πραγματικά η «Μπάρτσα». 

Επιπλέον, όλοι οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι τόνισαν ότι ο Δήμος θα πρέπει επιτέλους (όπως κάνουν κι άλλοι πολλοί Δήμοι) να σταθεί πραγματικά αρωγός στον εκπρόσωπό της, ώστε να μοιραστεί το οικονομικό "φορτίο". 

Τέλος ο Γιάννης Λέντζας έκανε έκκληση για την προσεχή Κυριακή 17 Ιουνίου την ίδια ώρα (στις 8μ.μ.) στην 3η κατά σειρά συνέλευση, να παρουσιαστούν όλοι στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Βάρδας «για να βοηθήσουμε το μέλλον της ομάδας όλοι μαζί και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα και να την στηρίξουμε στο δύσκολο αγώνα, αυτό της Γ’ Εθνικής».


Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ