Υπερίων Αμαλιάδας: Πανηγυρικό φινάλε για τις Ακαδημίες

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ  του Υπερίωνα Αμαλιάδας  για το 2017-2018. Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Ήλιδας, πλήθος κόσμου απήλαυσαν τους αυριανούς πρωταθλητές.

Όλα τα  παιδιά του Υπερίωνα με τους γονείς και φίλους τους πήραν μέρος και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στην εκδήλωση έγινε απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων, για την πρώτη θέση που πήρε η ομάδα ΜΙΝΙ των Ακαδημιών στον 4ο όμιλο της Ηλείας, από τον καλεσμένο του σωματείου μας κ. Χρήστο Σαράντη υπεύθυνο προπονητή του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑΗ.

Συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα, η οποία δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν τα μπαράζ  της Γ1 ΕΣΚΑΗ, πήρε το ένα από τα τρία εισιτήρια  Ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΗ!  Ακολούθησαν ολιγόλεπτοι αγώνες των τμημάτων των ακαδημιών του σωματείου μας, όπου οι μικροί αθλητές έδειξαν το ταλέντο τους!  Στο τέλος υπήρχε μπουφές για όλους τους παρευρισκομένους, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο την σπουδαία αυτή χρονιά.

Ικανοποίηση από τη Διοίκηση
Η Διοίκηση του Υπερίωνα είναι ικανοποιημένη από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν κοντά στην προσπάθεια μας, καθώς και τα παιδιά για την συνέπεια που έδειξαν όλη αυτή την χρονιά.

Επίσης ένα ευχαριστώ στο  ΝΠΔΔ του Δήμου Ήλιδας «Ο ΗΛΕΙΟΣ», στον υπεύθυνο του Κλειστού, για την συνεργασία και βοήθεια τους στην παραχώρηση των γυμναστηρίων καθ’ όλη την διάρκεια της αθλητικής χρονιάς, όπως επίσης για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή-εκδήλωση των ακαδημιών του συλλόγου μας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του χορηγούς οι οποίοι  αυτά τα  χρόνια συμπαραστάθηκαν στο σωματείο  μας με κάθε πρόσφορο τρόπο:

Το κατάστημα ειδών Συσκευασίας-Υλικών καθαρισμού-Χαρτικών του κ.  Τρύφωνα Βασιλόπουλου στον Πύργο. Το καφέ μπαρ «ΑΝΕΜΟΣ» Κουρούτα. Το  Κέντρο  Ξένων Γλωσσών  «ΟΜΗΡΟΣ»  κ. Διονυσίου Μπιρμπίλη. To  «ΑΒ Food Market Αμαλιάδας» του κ. Χρήστου Μπεβούδα. Το κατάστημα οπτικών «Αφοί Αναστασόπουλοι». Το κατάστημα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων «Aυto  Best  Άρης». Το εστιατόριο «ΣΥΜΠΟΣΙΟ» στην  Κουρούτα. Το κατάστημα ανταλλακτικών «Αυτό Parts» Αντωνόπουλου. Το γυμναστήριο  «LIFE TIME Fitness & Spa». Το κατάστημα καφέ-μπαρ  «ΚΑΦΕΜΑΝΙΑ». Το Σούπερ Μάρκετ  «ΣΙΝΟΥ».

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ