ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε.: Μια πρόταση για το αύριο: Γραφεία Επιμελητηρίου και στους επτά Δήμους

Οι προκλήσεις που θέτει η περίοδος στην οποία ζούμε, περίοδος που χαρακτηρίζεται από την αναδιάρθρωση των υφιστάμενων παραγωγικών δομών και την μετάβαση σε νέες, απαιτούν

πειστικές απαντήσεις και νέα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες.

Απαιτούν μια συνολικά διαφορετική αντίληψη για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, τόσο σε επίπεδο διοίκησης, όσο και αναφορικά με το ρόλο που αυτό καλείται να  διαδραματίσει ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Στόχος μας είναι, ένα Επιμελητήριο που να λειτουργεί αποκεντρωτικά, με γραφεία και στους επτά καλλικρατικούς δήμους του νομού μας έτσι ώστε, να βρίσκεται κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας και να συμβάλλει με την παρουσία του στην επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Στόχος μας είναι, ένα Επιμελητήριο με ουσιαστική παρουσία στη διαμόρφωση και στην υλοποίηση προτάσεων και προγραμμάτων χρηματοδότησης των επιχειρήσεων του νομού μας.

Επιδίωξή μας είναι, ένα Επιμελητήριο σύγχρονο και αποτελεσματικό, δίχως τις δεσμεύσεις και την λογική λειτουργίας του παρελθόντος, δίχως την γραφειοκρατική αντίληψη που επί χρόνια το χαρακτηρίζει.

Ένα Επιμελητήριο που θα προστατεύει τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας, που θα διαχειρίζεται και θα διαχέει την πληροφόρηση με διαφάνεια, που θα οργανώνει με επιτυχία τη δράση όλων των φορέων του τόπου μας προς μια αναπτυξιακή κατεύθυνση.

Είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε μια ευκαιρία στη νέα πρόταση για το Επιμελητήριο Ηλείας. Είναι στο χέρι όλων μας να δώσουμε μια ευκαιρία στην ανάπτυξη.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη