Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση Νέων Επιχειρηματιών - Νέα πρόσωπα καινοτόμες ιδέες

Σήμερα, που η περιδίνηση την οποία προκαλούν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης  απειλεί την υπόσταση της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρηματιών, σήμερα που το

επιχειρείν είναι μια διαδικασία η οποία βάλλεται ποικιλοτρόπως, προβάλει ως επιτακτική ανάγκη η διατύπωση μιας εναλλακτικής πρότασης για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, το οποίο και αποτελεί τον κεντρικό θεσμό της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Για το σκοπό αυτό, συγκροτήσαμε μία κίνηση η οποία απαρτίζεται από νέα πρόσωπα με καινοτόμες ιδέες και σύγχρονη αντίληψη για τα πράγματα, η οποία διαπερνά και υπερβαίνει τις επιμέρους παρατάξεις και κομματικές τοποθετήσεις, και η οποία φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στη διαχείριση των πραγμάτων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας.

Η αναγκαιότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος προκύπτει, από τις προκλήσεις τις οποίες θέτει καθημερινά, και με πολλαπλό τρόπο, η ίδια η πραγματικότητα.
Στόχοι, όπως η άρση του θεσμού του Επιμελητηρίου στο ύψος των περιστάσεων, ως κομβικού θεσμού στην κατεύθυνση της διοργάνωσης των παραγωγικών συστημάτων του τόπου μας, η συνεργασία με τους καλλικρατικούς δήμους, η αποφασιστική υποβοήθηση των επιχειρήσεων στην αναζήτηση αγορών εντός και εκτός της χώρας μας, η ενίσχυση των προσπαθειών για την εισαγωγή της καινοτομίας στην παραγωγή, η διάχυση και η παραγωγική διαχείριση της πληροφορίας που έχει να κάνει με τις ενδεχόμενες πηγές χρηματοδότησης, από τόσο από εθνικούς όσο και από κοινοτικούς πόρους, η υποβοήθηση της προσπάθειας για την  αποδοτική εκμετάλλευση πλουτοπαραγωγικών πηγών που σήμερα μένουν  εν πολλοίς ανεκμετάλλευτες, καθώς επίσης και η δημιουργία αυτοτελούς Γραφείου Επενδύσεων και  η απλοποίηση των διαδικασιών για την έναρξη μιας επιχείρησης, αποτελούν κεντρικούς άξονες της πολιτικής μας.

Επιπροσθέτως, ως προς την διοίκηση του Επιμελητηρίου, άξονας της πολιτικής  μας είναι η υιοθέτηση του συμμετοχικού μοντέλου, όπου το κάθε μέλος θα λαμβάνει μέρος και θα συνδιαμορφώνει με αποφασιστικό τρόπο τις πολιτικές οι οποίες θα εφαρμόζονται.

Άλλωστε, η βασική μας διαφορά μας με τις άλλες παρατάξεις έγκειται στο ότι εμείς δεν δίνουμε αναφορά σε κάποιον πολιτικό φορέα, και ούτε εφαρμόζουμε πολιτικές οι οποίες σχεδιάζονται εκτός του Επιμελητηρίου χωρίς την δική σας συμμετοχή.

Το εφαλτήριο για τη δημιουργία της κίνησή μας δεν έχει σχέση με την εκπλήρωση
κομματικών ή/και προσωπικών σκοπιμοτήτων αλλά, η δημιουργία της  αποτελεί  ώριμο αίτημα των καιρών μας.

Με την ψήφο σου  στην ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. δίνεις τη δυνατότητα να εκφραστούν νέες, υγιείς δυνάμεις οι οποίες υπάρχουν στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας.

Δίνεις μια ευκαιρία στην εναλλακτική πρόταση και σε νέα πρόσωπα.

Δίνεις το δικό σου αποφασιστικό παρόν στη διαμόρφωση του δικού σου μέλλοντος.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ