Δημιουργία προγράμματος από την ΕΣΕΕ υποστήριξης μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Σκορδαλής και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων ν. Ηλείας καλούν τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις του νομού να ενταθούν στο συγκεκριμένο

πρόγραμμα, στόχος του οποίου είναι η ενδυνάμωση της αγοράς και η ενίσχυση της ζήτησης.

Η νέα αυτή υπηρεσία - πρωτοβουλία επιδιώκει να στηρίξει αποτελεσματικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απέμειναν στην αγορά και  λειτουργούν σε ένα δυσμενές περιβάλλον προκειμένου να αντεπεξέλθουν ,να εξασφαλίσουν την ύπαρξη τους αλλά και τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Η υποστήριξη που παρέχεται δωρεάν μέσω του προγράμματος από εξειδικευμένους επιστήμονες- συμβούλους καλύπτει ένα ευρύ σύνολο από τομείς τόσο της καθημερινής λειτουργιάς των επιχειρήσεων αλλά και θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη τους (φορολογικά – ρευστότητα – διαχείριση οφειλών – ασφαλιστικά – εργοδοτικά – αναβάθμιση και διαφοροποίηση προϊόντων –θέματα εξαγωγών κ.α).

Περαιτέρω πληροφορίες για ένταξη των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στο site της ΕΣΕΕ (www.esee.gr) και στο γραφείο του πρόεδρου ΟΕΣΗ Αθανασίου Σκορδαλή ( τηλ.2621027172 – 6937144663 ) ο όποιος συμμετέχει εξ’ αρχής σε αυτήν τη πρωτοβουλία.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη