ΕΒΕ Ηλείας:Ενημερωτική εκδήλωση για το Εθνικό Αποθεματικό Απρόβλεπτων

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απρόβλεπτων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 5.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του

Επιμελητηρίου Ηλείας (4ος όροφος) στον Πύργο. Την εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηλείας με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την ΕΦΕΠΑΕ ενώ την παρουσίαση θα κάνει η υπεύθυνη του Προγράμματος  κα Αθανασία Τσακαλογιάννη.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος ενισχύονται ουσιαστικά δυο δράσεις που στοχεύουν να βοηθήσουν τον επιχειρηματικό μας κόσμο. Ειδικότερα, η πρώτη δράση αφορά στο Σχέδιο στήριξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών (σε φάση start-up) και η δεύτερη αναφέρεται σε ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης για την στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων τους, μέσω δράσεων συμβουλευτικής, κατάρτισης και παροχής  κινήτρων για την τόνωση της πρόσβασης και την ενθάρρυνση της συμμετοχής στην αγορά  εργασίας.

Στην πρώτη δράση  το πρόγραμμα έχει σχέση με την ίδρυση νέων επιχειρήσεων  από ανέργους ηλικίας 18-64 ετών και στην στήριξη υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν ιδρυθεί από 1-1-2011 και επιλέξιμες είναι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε επιλέξιμους ΚΑΔ.

Στην δεύτερη δράση  δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί  πριν την 1-1-2011 απασχολούν 5 εργαζόμενους και άνω  και σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην εφαρμογή αλλαγών με μέτρα αναδιάρθρωσης και προσαρμογής τα οποία θα επιφέρουν σοβαρές ανακατατάξεις και επιπτώσεις στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη