ΕΒΕ Ηλείας: Ημερίδα για την παρουσίαση νέων "εργαλείων" για τις επιχειρήσεις

Χρήσιμα εργαλεία για τους νέους επιχειρηματίες παρουσιάστηκαν σε ημερίδα του ΕΒΕ Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του στον Πύργο. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του ΕΒΕ Ηλείας

με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος». Στόχος ήταν η παρουσίαση χρήσιμων ψηφιακών εργαλείων στους νέους επιχειρηματίες του νομού, ώστε να βοηθηθούν στην έναρξη μιας επιχείρησης ή στην βελτίωση της υφιστάμενης.

Η ημερίδα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής καμπάνιας GETONLINE WEEK που έχει στόχο να ενημερώσει τους ευρωπαίους πολίτες για εκείνα τα χρήσιμα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν δεξιότητες και ικανότητες σε θέματα χρήσης υπολογιστών, δικτύωσης, οργάνωσης επιχειρήσεων.

Το Γραφείο Ενημέρωσης Νέων Επιχειρηματιών που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος MED TECHNOPOLIS και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» με έδρα την Πάτρα, αποτελεί το ελληνικό Τηλεκέντρο αυτής της καμπάνιας και έχει σαν στόχο να ενημερώσει τους Επιχειρηματίες και Στελέχη Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το πώς μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την επιχείρηση τους με την εισαγωγή χρήσιμων εργαλείων είτε σε επίπεδο εσωτερικής διαχείρισης είτε σε επίπεδο χρήσης πληροφοριακών συστημάτων και διαδικτύου.  

Τρία έμπειρα στελέχη παρουσίασαν μια σειρά από τέτοια εργαλεία που δίνουν προοπτικές σε μια επιχείρηση.  Ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου Medtechnopolis Dr. Χρυσόστομος Στύλιος, παρουσίασε το Κέντρο Τηλεματικής και Εφαρμογών  Περιφερειακής Ανάπτυξης του «Διόφαντος» και η μηχανικός Η/Υ Ειρήνη Ανδριακοπούλου χρήσιμα ICT εργαλεία.

Ο εκπρόσωπος της Microsoft Επαμεινώνδας Ροντογιάννης μίλησε για την προώθηση και προβολή μιας επιχείρησης μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων και η σύμβουλος επιχειρήσεων Dr. Ιωάννα Γιαννούκου για την αποτελεσματική διοίκηση της επιχείρησης.

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη