Επιστολή Σκορδαλή στον πρόεδρο της ΕΣΕΕ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε σήμερα ο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας και του Εμπορικού

Συλλόγου Πύργου, για να ενημερώσει για την καταστροφική πλημμύρα της 5ης Φεβρουαρίου και να ζητήσει βοήθεια για τις τοπικές επιχειρήσεις.

«Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία αποδυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τους ήδη καταπονημένους, από φυσικές καταστροφές Δήμους  Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσει η πολιτεία για την ανασυγκρότηση τους.

Οι τοπικές επιχειρήσεις που το τελευταίο διάστημα λειτουργούν κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και μετά από τα τελευταία φυσικά φαινόμενα χρειάζονται άμεση στήριξη για την συνέχιση της λειτουργίας τους αλλά και για την ύπαρξης τους.

Στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε στον ταχύτερο δυνατό χρόνο την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες αλλά και την κήρυξη των συγκεκριμένων περιοχών ως θεομηνιόπληκτες, χρειαζόμαστε την σημαντική βοήθεια σας με ενέργειες σας προς τα αρμόδια υπουργεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος, η πραγματοποίηση των παραπάνω είναι άμεση ανάγκη για τον επιχειρηματικό κόσμο, του οποίου το μέλλον χαρακτηρίζεται αβέβαιο.

Με εκτίμηση, Αθανάσιος Σκορδαλής»

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη