Ηλεία: Ομαλοποιείται η εξαγωγή αγροτικών προϊόντων με την υπογραφή της ΚΥΑ

Σε επικοινωνία του Αντιπεριφερειαρχη Ηλείας Χ. Καφύρα με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεωργ. Κανελλόπουλου, έγινε γνωστό ότι  με αφορμή το έγγραφο

της 22/03/2012 του  Αντιπεριφερειαρχη Ηλείας Χ. Καφύρα σε σχέση με τις δυσχέρειες στην εξαγωγή Αγροτικών Προϊόντων, λύθηκε το θέμα της ανταποδοτικής αμοιβής των γεωπόνων ποιοτικών ελεγκτών  και φυτοϋγειονομικών ελεγκτών ώστε να εργάζονται και εκτός κανονικού ωραρίου και κατά τις αργίες και εξαιρέσιμες ημέρες με την έκδοση και υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) των Υπουργών Οικονομικών Οικονομικών, κ. Φίλ. Σαχινίδη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη και επανέρχεται η διαδικασία (αναδρομικά από τις αρχές  του 2012) όπως ήταν μέχρι τα τέλη του 2011.

Οι ποιοτικοί ελεγκτές με την απόφαση αυτή θα συνεχίσουν ομαλά τους ελεγχους όλες τις ήμερες και ώρες. Εξετάζεται επισης η χορήγηση επιπλέον 20 ήμερων πέραν των 60 ημερών για τους ποιοτικούς και φυτοϋγειονομικούς ελεγκτές ,για  τους γεωπόνους και κτηνιάτρους με απόφαση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα.

Πηγή

Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη