Ηλείων Επιμελητήριο: Το βήμα των υποψηφίων

Αργύρης Παύλος – τμήμα υπηρεσιών

Argyris Pavlos

Ο Αργύρης Παύλος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1972. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως και πτυχιούχος τεχνικής σχολής ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμού- αδειούχος άσκησης επαγγέλματος ραδιοτεχνίτη.
Ξεκίνησε το 1994 την επαγγελματική του ενασχόληση ως ραδιοτεχνίτης- ηλεκτρονικός- μουσικός παραγωγός ενώ από το 2010 είναι αντιπρόσωπος της NOVA- FORTHNET Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου μέχρι και σήμερα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος ΤΚ. Αρήνης, Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρήνης από το 2001-2005, αλλά και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως από το 2011-2014. Σήμερα είναι ταμίας του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας.
Σε δήλωση του ο Αργύρης Παύλος υπογράμμισε: «Ζητώ να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε. Θέτω την υποψηφιότητα μου, στη κρίση σας γιατί ΖΩ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για τον τόπο μου».

Εκάβη Σαλπέα – τμήμα υπηρεσιών

Ekavi Salpea

Η Εκάβη Σαλπέα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1982. Είναι πτυχιούχος Φυσικού Εφαρμογών από το ΕΜΠ, με Μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρονική και επεξεργασία της Πληροφορίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών συμβούλων – μελέτες ΕΣΠΑ – ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί. Το 2006, δημιούργησε την εταιρία ΠΛΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ με αντικείμενο μελέτες ΕΣΠΑ και οργάνωση ολοκληρωμένων επιχειρησιακών σχεδίων για την ανάπτυξη νέων Καινοτομικών Τεχνολογικών εφαρμογών στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι ελεύθερη. Η Εκάβη Σαλπέα είναι ιδρυτικό μέλος του φιλοζωικού σωματείου του Πύργου «Stray Paws of Pyrgos». Σε δήλωση της η Εκάβη Σαλπέα τόνισε: «Καλώ ΟΛΟΥΣ τους Εκλογείς, ιδιαίτερα τους νέους, να συμμετάσχουν στην Εκλογική διαδικασία και να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου ,εάν το επιθυμούν».

Θεόδωρος Κασσιανός- τμήμα εμπορικό

Theodoros Kassianos

Ο Θεόδωρος Κασσιανός γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965 και διαμένει μόνιμα στο Τραγανό. Έχει σπουδάσει στο οικονομικό τμήμα της Νομικής. Ασχολείται με το εμπόριο- εξαγωγές- συσκευαστήριο, ενώ το 2000 έκανε έναρξη της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Σε δήλωση του ο Θεόδωρος Κασιαννός επισημαίνει: «Η συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου είναι αναγκαία εάν πραγματικά θέλουμε να επιλύσουμε προβλήματα της καθημερινότητας μας. Δυστυχώς τίποτα δεν λύνεται εάν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας».

 

Πηγή

Δελτίο Τύπου
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ