Με τη δυναμική . . . των νέων καλλιεργειών

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας σχετικά με την δυναμική των νέων καλλιεργειών στο νομό. Με επιτυχία πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν ενημερώσεις

στην πλατεία Καλίτσα στην Αμαλιάδα, στη Δάφνη και στο πρώην δημαρχείο Πηνείας στο Σιμόπουλο, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Δημητρίου  και στο Πανόπουλο, ενώ ήδη έχει προηγηθεί εκδήλωση στο Λαζαράκειο, καθώς και συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ της Βουλής όπου και στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχε η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας με εκπροσώπηση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι ο έμπρακτος πειραματισμός στην καλλιέργεια του συγκεκριμένου είδους. Με αυτήν την πρωτοβουλία θα αναδειχθούν οι πιο κατάλληλες περιοχές του Νομού και οι πιο κατάλληλοι καλλιεργητές.

Οι νέες καλλιέργειες, σίγουρα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις σημερινές συστηματικές καλλιέργειες. Μπορούν όμως να διασφαλίσουν ένα σημαντικό συμπληρωματικό εισόδημα, επισημαίνει ο κ. Βασιλόπουλος. Τους νέους αγρότες θα ενημερώσουν και ειδικοί γεωπόνοι ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6932335569 (Θ. Βασιλόπουλος) και 6977275877-2622027680 (Α. Μουζάκης) καθώς και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή

ilialive.gr

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.