Νικολούτσος: Η έλλειψη φωτισμού κάνει επικίνδυνο το οδικό δίκτυο

Την επικινδυνότητα των κυκλοφοριακών συνθηκών λόγω της έλλειψης φωτισμού στο εθνικό οδικό δίκτυο του νομού και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του σοβαρού προβλήματος

επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο οποίος έστειλε ήδη έγγραφο στον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, στον αντιπεριφερειάρχη Χαρ. Καφύρα και στην Αστυνομική Δνση Ηλείας.

Το θέμα αυτό μάλιστα τέθηκε προς συζήτηση σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕ με αποτέλεσμα την παρέμβαση προς τους εμπλεκόμενους φορείς για ένα ζήτημα που εδώ και αρκετό καιρό παραμένει άλυτο και με οδυνηρές επιπτώσεις όπως το τροχαίο ατύχημα που έγινε πρόσφατα στην εθνική οδό Πύργου- Κυπαρισσίας έξω από το κτίριο του τεχνικού λυκείου.

Πιο αναλυτικά ο κ. Νικολούτσος τονίζει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε την ανησυχία μας για την κατάσταση του δικτύου φωτισμού στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου – Αρχαίας Ολύμπιας, καθώς και στον κλάδο της προς Καλαμάτα.

Όπως αναφέρθηκε από συμβούλους και μέλη του Επιμελητηρίου Ηλείας, ποσοστό 90% του δικτύου είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα οι κυκλοφοριακές συνθήκες να έχουν καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνες. Επιπροσθέτως δε, έχει δημιουργηθεί αίσθημα ανασφάλειας λόγω του σκότους στις επιχειρήσεις που έχουν πρόσωπο στην εθνική οδό.

Σας παρακαλούμε για την άμεση αποκατάσταση του δικτύου φωτισμού προκειμένου να αποφύγουμε εκτός των άλλων περαιτέρω επιδείνωση του επιχειρηματικού κλίματος στον τόπο μας».

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη