Νικολούτσος: "Σημαντική η προσφορά του Αγγ.Αγγελόπουλου"

"Η  παρουσία του Άγγελου Αγγελόπουλου στο Επιμελητήριο Ηλείας, «σφράγισε» με τον δικό της τρόπο μια μακρά περίοδο δραστηριότητας, για την ανάδειξη των θεμάτων του

Επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας. Η ανακοίνωση της αποχώρησής του, σηματοδοτεί μια νέα πορεία στον Επιμελητηριακό θεσμό που όσοι την διαβούν  θα πρέπει να ανταποκριθούν  με ευθύνη και συλλογική  προσπάθεια απέναντι στα προβλήματα  που δημιουργεί δυστυχώς εδώ και καιρό τώρα, η παρατεταμένη ύφεση  και η κρίση της αγοράς.

Προβλήματα που η νέα σύνθεση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, οφείλει να αντιμετωπίσει με την απαιτούμενη εγρήγορση και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του τόπου  για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά  και αποτελεσματικά τα μέλη μας και το σύνολο των επαγγελματιών του Νομού.

Πιστεύω ότι αν πραγματικά  το πιστέψουμε και ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην κατεύθυνση βασικών αξόνων  μιας Επιμελητηριακής παρέμβασης για την πραγματική οικονομία του τόπου και με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά που τα τελευταία χρόνια διαμορφώνονται στην περιφέρεια μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Υποχρέωσή μας στις νέες συνθήκες είναι αναμφιβόλως η εξωστρεφής παρουσία του θεσμού  οι καινοτόμες δράσεις στα δεδομένα που επικρατούν  για τις επιχειρήσεις μας  και η διαρκής συνεργασία  με όλους τους επαγγελματικούς κλάδους  για την διασφάλιση της προβολής  τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Επιθυμώ και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ.Άγγελο Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που κατέβαλε μέχρι τώρα από την νευραλγική θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, θέση από την οποία προσέθεσε  θετικά στοιχεία στην επίλυση ή προώθηση προβλημάτων της Ηλειακής Αγοράς τα οποία όχι μόνο δεν παραγνωρίζουμε αλλά με συνέπεια  πρέπει να αξιοποιούμε.

Εκτιμώ ότι η προσφορά του αυτή θα συνεχισθεί και στην βάση μιας συνεργασίας που η κίνησή μας «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ανάπτυξη της Ηλείας»  θα επιδιώξει να έχει μαζί του τιμώντας έτσι  τον  αγώνα του και την πολύχρονη παρουσία του στις παραγωγικές τάξεις του Νομού".

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ