Ξενοδοχειακή επένδυση 9,3 εκατ. ευρώ στο Πανόπουλο

Προχωρούν με σταθερά βήματα τα επενδυτικά σχέδια της εταιρίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, Pano Finance στο Πανόπουλο Ηλείας. Στην δεύτερη φάση ανάπτυξής της

στην περιοχή, εισέρχεται στον τομέα του τουρισμού με την ανέγερση πολυτελούς μονάδας μεγάλης δυναμικότητας με στόχο τον αθλητικό και τον εναλλακτικό τουρισμό. Αυτή την περίοδο προχωρά η ανέγερση του ξενοδοχείου σε μία επένδυση – μαμούθ για τα δεδομένα της περιοχής με προϋπολογισμό 9,3 εκατομμυρίων ευρώ και χρηματοδότηση από τον Αναπτυξιακό Νόμο.

Παράλληλα ο όμιλος «επενδύει» και στην κοινωνική εταιρική ευθύνη, προσφέροντας πάρα πολλά στην τοπική κοινωνία. Από τον περασμένο Ιούλιο έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανέγερσης της «πεντάστερης» ξενοδοχειακής μονάδας στο Πανόπουλο Ηλείας, επί της Εθνικής Οδού 111 και δίπλα στο πανέμορφο δρυοδάσος της Φολόης. Το έργο εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου στην περιοχή, έναν τομέα στον οποίο επενδύει συνεχώς ο όμιλος της Pano Finance.

Μετά το πρώτο βήμα στην περιοχή που ήταν η εγκατάσταση της εταιρίας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο Πανόπουλο, προχώρησε σε ένα δεύτερο με την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο συνδυασμός αυτής της φάσης του επενδυτικού σχεδίου ολοκληρώνεται με την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας που θα έχει δυναμικότητα 92 κλινών επιπέδου πέντε αστέρων με κόστος 9,3 εκατ. ευρώ.  

Στόχος είναι να προσέλκυση αθλητικών ομάδων για προετοιμασία στην περιοχή ειδικότερα και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και του εναλλακτικού γενικότερα. Αυτό θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας αναπτύσσοντας περαιτέρω ένα «ξεχασμένο» κομμάτι της Ηλείας.

Με την δημιουργία της μονάδας θα προχωρήσει η επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων με δημιουργία υποδομών πέρα από το ποδόσφαιρο, για το μπάσκετ, το βόλεϊ, το τένις, το γκολφ κ.α. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει εστιατόρια, χώρους αναψυχής, πισίνες και σπα. Θα αναπτυχθούν στο γενικότερο πλαίσιο οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού για την ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής, με επέκταση και στην ανάδειξη των μνημείων της.

Παράλληλα ο όμιλος αναπτύσσει μια ξεχωριστή σχέση με την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας το προφίλ της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που πρέπει στη σύγχρονη εποχή να έχουν οι μεγάλες εταιρίες.

Έτσι σημαντική είναι η συμβολή του ομίλου στο περιβάλλον, με δενδροφυτεύσεις μέσα στο οικιστικό ιστό του Πανόπουλου, αλλά και στο δάσος της Φολόης με παράλληλους καθαρισμούς. Μάλιστα τέτοιες δράσεις προγραμματίζονται για τα Σαββατοκύριακα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Όμιλο Πανόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προχωρούν και άλλες κινήσεις του ομίλου στο Πανόπουλο με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Πρώτη της Ηλείας

Πηγή

protinews.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών