Ξεσηκωμός από τον εμπορικό κόσμο της Ηλείας

Για δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Ηλείας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας και της Συντονιστικής Επιτροπής

Άγγελος Αγγελόπουλος, απεύθυνε το μεσημέρι της Πέμπτης κάλεσμα στον επιχειρηματικό κόσμο της Ηλείας και στους συλλογικούς φορείς του, να δώσουν το «παρών» στην συγκέντρωση που θα γίνει στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο στις οκτώ το βράδυ.

Εκεί αναμένεται να συζητηθούν τα έκτακτα φορολογικά μέτρα που επιβαρύνουν αβάσταχτα την αγορά, αλλά και το θέμα της αναστολής καταβολής των οφειλόμενων σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων δανείων.

«Είναι η ύστατη στιγμή για όλους μας και η ευθύνη είναι συλλογική αν δεν παρθούν το Σάββατο οι αποφάσεις που πρέπει για να τις λάβει υπόψιν της η κυβέρνηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Αγγελόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Ζητάμε να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας όλοι όσοι δέχονται οικονομικές πιέσεις». Όσο για το θέμα των αναστολών που δόθηκαν σε άλλες περιοχές εκτός Ηλείας επανέλαβε «καλώς δόθηκαν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αλλά η Ηλεία, ένας νομός που δέχτηκε δύο φυσικές καταστροφές δεν μπορεί να μένει απ’ έξω. Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αδικία γιατί διαφορετικά η ευθύνη των πολιτικών θα είναι μεγάλη. Πρέπει άμεσα να έχουμε την απόφαση Σαχινίδη. Αν δεν κατορθώσουμε να πάρουμε την αναστολή θα καταστραφούμε» επισήμανε.

Στο πλευρό του συμμετέχοντας δυναμικά στις κινητοποιήσεις βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου Θανάσης Σκορδαλής, Κατακόλου «Η Ενότητα» Σάκης Μπουλούτας, του συνδέσμου Υδραυλικών Κώστας Αθανασόπουλος, του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γαστούνης Γιώργος Μπουραντάς, ο αντιπρόεδρος του επαγγελματικού - εμπορικού συλλόγου Κατακόλου «Αλληλεγγύη» Νίκος Γεωργιάδης και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Χρήστος Γαβράς.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ