Οι ξενοδόχοι της Δυτικής Ηλείας στην Τουριστική έκθεση F.RE.E 18 του Μονάχου

Παρουσίασαν το τουριστικό προίόν της περιοχής μας

Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος η Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας παρουσίασε το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας στην διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου από 21/02/2018 - 25/02/2018.

Με 1300 εκθέτες από 70 χώρες η έκθεση F.RE.E. προσέλκυσε και φέτος πάνω από 135.000 επισκέπτες. Το περίπτερο των ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας αναπτύχθηκε στην αίθουσα Β5 ανάμεσα στις χώρες της Μεσογείου. Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου των ξενοδόχων εκτοξεύθηκε σε υψηλά επίπεδα , καθώς το ενδιαφέρον του κοινού της Βαυαρίας για την περιοχή μας ήταν πολύ μεγάλο.

Σε αυτό βεβαίως συνέβαλαν και τα κεράσματα με τοπικά προϊόντα που είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες του περιπτέρου να απολαύσουν. Η προβολή της Ηλείας πρωτίστως αλλά και αυτή ολόκληρης της Π.Δ.Ε πραγματοποιήθηκε και με διαφημιστικό υλικό που προωθήθηκε στο Γερμανικό κοινό. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι συμμετέχοντες σε αυτήν ξενοδόχοι, Αντώνης Μαυρόπουλος πρόεδρος της Ε.Ξ.Δ.Η, καθώς και τα μέλη της ένωσης Θεόδωρος Φλίγκος, Νίκολαος Λάττας και Ιωάννης Μαυρόπουλος είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους των TOUROPERATORS και άλλους παράγοντες του τουρισμού.

Το περίπτερο των Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και ο εμπορικός ακόλουθος του Ελληνικού Προξενείου του Μονάχου κος Δρ Νικόλαος Μπελιάς με τον οποίο συζητήθηκαν οι δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στην Ηλεία.

Για την Ηλεία και γενικά την Π.Δ.Ε οι οποίες είναι κατεξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής, η έκθεση F.RE.E του ΜΟΝΑΧΟΥ αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την προβολή της.

Αρωγοί στην προσπάθεια των ξενοδόχων να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Ηλείας ήταν η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, οι οινοποιίες Κτήμα Μπριτζίκη και Κτήμα Σταυρόπουλου, οι ποτοποιίες Ούζο Γκρίλλα και Ούζο Εν Πλω.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών