Νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας ο Κώστας Νικολούτσος - Οι πρώτες δηλώσεις - Ποιοι εκλέγονται - Όλοι οι σταυροί

Με έντεκα έδρες η παράταξη του Κώστα Νικολούτσου είναι "αυτοδύναμη" στο νέο ΔΣ του ΕΒΕ Ηλείας, μετά την καταμέτρηση όλων των τμημάτων και ο ίδιος ο νέος πρόεδρος του

Επιμελητηρίου. Αυτή την ώρα (23.08), συνεχίζεται η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων για τους σταυρούς των μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δείτε τι έλαβε κάθε παράταξη, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ποσοστό της αποχής ήταν αρκετά μεγάλο.

Στο Εμπορικό Τμήμα

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος 273 ψήφους – 2 έδρες
Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος 149 ψήφους – 1 έδρα
Ενότητα – Ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής 129 ψήφους – 1 έδρα
ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. – Μάκης Γιαννάτος 94 ψήφους – καμία έδρα
Γιώργος Καραπάνος 10 ψήφους – καμία έδρα
 
Στο τμήμα Υπηρεσιών

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος 612 ψήφους – 5 έδρες
Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος 397 ψήφους – 3 έδρες
Ενότητα – Ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής 218 ψήφους – 2 έδρες
ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. – Μάκης Γιαννάτος 193 ψήφους – 1 έδρα
Γιώργος Καραπάνος 59 ψήφους – καμία έδρα

Στο τμήμα Εξαγωγικό

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος 47 ψήφους – 1 έδρες
Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος 6 ψήφους – καμία έδρα
Ενότητα – Ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής 6 ψήφους – καμία έδρα
ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. – Μάκης Γιαννάτος 0 ψήφους – καμία έδρα
Γιώργος Καραπάνος 0 ψήφους – καμία έδρα

Στο Τουριστικό τμήμα

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος 34 ψήφους – 1 έδρα
Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος 23 ψήφους – καμία έδρα
Ενότητα – Ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής 15 ψήφους – καμία έδρα
ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. – Μάκης Γιαννάτος 1 ψήφο – καμία έδρα
Γιώργος Καραπάνος 0 ψήφους – καμία έδρα

Στο Μεταποιητικό τμήμα

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος 168 ψήφους – 2 έδρες
Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος 82 ψήφους – 1 έδρα
Ενότητα – Ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής 27 ψήφους – καμία έδρα
ΑΝ.Ε.ΚΙ.Ν.Ε. – Μάκης Γιαννάτος 64 ψήφους – 1 έδρα
Γιώργος Καραπάνος 11 ψήφους – καμία έδρα

Νεότερη ενημέρωση 00:00

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νικολούτσου

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και με ξεκάθαρο το τελικό αποτέλσμα ο νέος πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το ΗΛΕΙΑ Live !

"Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία. Οι εκλογές διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα. Κατατέθηκαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, πολλές και επικοδομητικές προτάσεις και είναι ευθύνη του νέου προεδρείου πολλές απο αυτές να τις ενσωματώσει μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους".

Νεότερη ενημέρωση 01:10

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγα λεπτά η επίσημη καταμέτρηση από την Εφορευτική Επιτροπή.

Από την παράταξη του Κώστα Νικολούτσου εκλέγονται ο ίδιος ως επικεφαλής και οι Χρήστος Χριστόπουλος και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος από το Εμπορικό, ο Αντώνης Παρασκευόπουλος από το Εξαγωγικό, ο Άγγελος Μπράτης και ο Ηλίας Ξανθούλης από το Μεταποιητικό, ο Γιάννης Αντωνόπουλος από το Τουριστικό, οι Κωνσταντίνος Λεβέντης, Νίκος Παναγιωτακόπουλος, Κωνσταντίνος Καραγιάννης και Διονύσης Μπουλούτας από το Υπηρεσιών.

Από την παράταξη του Πέτρου Παπαδάτου εκλέγονται ο ίδιος ως επικεφαλής και οι Δημοσθένης Χριστόπουλος, Χρήστος Ντίνος και Αριστείδης Χρυσανθόπουλος από το Υπηρεσιών, καθώς και ο Αναστάσιος Καρνάρος από το Μεταποιητικό.

Από την παράταξη του Θανάση Σκορδαλή εκλέγονται ο ίδιος ως επικεφαλής και οι Σωτήρης Γεωργόπουλος και Χρήστος Γαβράς από το Υπηρεσιών.

Από την παράταξη του Μάκη Γιαννάτου εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής και ο Παναγιώτης Τζανέτος από το Μεταποιητικό.

Νεότερη ενημέρωση 10:32 11/12

Όλοι οι σταυροί των εκλογών του ΕΒΕ - Με μπλέ χρώμα και έντονα γράμματα όσοι εκλέγονται

Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ηλείας – Κώστας Νικολούτσος

Τμήμα Εμπορικό
Βλάχος Γιώργος του Παύλου 15, Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη 88, Εφορακόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη 22, Κοτσαύτη Αγγελική του Παναγιώτη 26
Λιαναρίδης Πέτρος του Δημητρίου 12, Μουρούτης Αργύριος του Γεωργίου 13, Μπαντές Δημήτριος του Φωτίου 14, Μπερέτσος Ιωάννης του Διονυσίου 58, Παυλόπουλος Ανδρέας του Λάμπρου 24, Πλατής Χρήστος του Γεωργίου 33, Σφυρής Γεώργιος του Κωνσταντίνου 15, Χριστόπουλος Χρήστος του Κωνσταντίνου 166.

Τμήμα Εξαγωγικό
Παρασκευόπουλος Αντώνιος του Αθανασίου 43, Τσαούσης Βασίλειος του Αθανασίου 20

Τμήμα Μεταποιητικό
Βαρβαρέσος Χαράλαμπος του Νικολάου 36, Καζάρας Νικόλαος του Γεωργίου 21, Καραμέρος Κωνσταντίνος του Στυλιανού 7, Κασσαβός Βασίλειος του Παναγιώτη 25, Κλουκίνας Χαράλαμπος του Θεοδώρου 12, Μπράτης Άγγελος του Δημητρίου 77, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου 13, Ξανθούλης Ηλίας του Χρήστου 45, Παναγιωτακόπουλος Σπυρίδων του Γεωργίου 36, Στρατακόπουλος Αναστάσιος του Σωτηρίου 26.

Τμήμα Τουριστικό
Αντωνόπουλος Ιωάννης του Δημητρίου 32, Δημητρόπουλος Ανδρέας του Θεοδώρου 7.

Τμήμα Υπηρεσιών
Αδαμόπουλος Σπυρίδων του Ιωάννη 28, Αλεξόπουλος Αριστείδης του Παναγιώτη 6, Αρβανίτης Βασίλειος του Νικολάου 43, Αργυρός Αθανάσιος του Γεωργίου 26, Γεωργιάδης Νικόλαος του Αχιλλέα 40, Δημοπανάγος Δημοσθένης του Χαραλάμπους 19, Δρουμπούκης Μιχαήλ του Γεωργίου 43, Ζαφειράκης Ιωάννης του Παναγιώτη 37, Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Βασιλείου 127, Καρύδη Μαρία του Πέτρου 24, Λαγκαδινός Διονύσιος του Δημητρίου 16, Λεβέντης Κωνσταντίνος του Θεοδώρου 286, Μαχαίρας Διονύσιος του Βασιλείου 59, Μπάλλας Θεόδωρος του Ιωάννη 22, Μπουλούτας Διονύσιος του Ιωάννη 120, Παλαιολόγος Χρήστος του Σαράντη 64, Παναγιωτακόπουλος Νικόλαος του Βασιλείου 172, Σπηλιοπούλου Ανδρομάχη του Γεωργίου 30, Σταματοπούλου Αλεξάνδρα του Δημητρίου 18, Τσερεμές Γεώργιος του Αναστασίου 29.

Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση – Πέτρος Παπαδάτος

Τμήμα Εμπορικό
Βαγγελάκος Γεράσιμος του Αργυρίου 24, Γκινάλας Βασίλειος του Διονυσίου 8, Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος του Πέτρου 45, Θεοδωρόπουλος Χρήστος του Χαράλαμπου 33, Καψιμάλη Γεωργία του Παναγιώτη 9, Μαυράκης Δημήτριος του Ιωάννη 5, Νικολαϊδης Ιωάννης του Ηλία, 27, Παυλίδη Γεωργία του Βασιλείου 30, Τριγωνίδης Θεόδωρος του Δημητρίου 30, Φώτου Αναστασία του Διονυσίου 28, Ψιούρης Γεώργιος του Χρήστου 22, Ψυχογιός Γρηγόριος του Αλεξάνδρου 19.

Τμήμα Εξαγωγικό
Ντούπης Βασίλειος του Δημητρίου 4

Τμήμα Μεταποιητικό
Αγραπηδάς Χρήστος του Ιωάννη 9, Ανδρικόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη 15, Βασιλικόπουλος Δημήτριος του Βασιλείου 9, Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου 7, Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος του Παναγιώτη 8, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης του Ιωάννη 21, Ηλιόπουλος Βασίλειος του Παναγιώτη 8, Καρνάρος Αναστάσιος του Δημητρίου 32, Κρέμης Πέτρος του Γεωργίου 17, Λευκαδίτης Διονύσιος του Πέτρου, 12, Λινάρδος Δημήτριος του Νικήτα 6, Μαραγκός Παναγιώτης του Κωνσταντίνου 6, Σταθόπουλος Φώτιος του Γεωργίου -, Τσάμη Γεωργία του Αθανασίου 9.

Τμήμα Τουριστικό
Νικολόπουλος Πέτρος του Δημητρίου 10, Σπηλιόπουλος Νικόλαος του Αριστοτέλη 5.

Τμήμα Υπηρεσιών
Βασιλόπουλος Θεόδωρος του Τρύφωνα 9, Βλασσόπουλος Γεράσιμος του Αθανασίου 14, Δούνιας Γεώργιος του Ανδρέα 12, Ζώης Ιωάννης του Νικολάου 56, Ηλιόπουλος – Αργυρόπουλος Φώτιος του Αλεξάνδρου 29, Θεοφίλης Γεώργιος του Αθανασίου 17, Καπιζιώνης Διονύσιος του Κοτσώνη 12, Κάππος Χρήστος του Αναστασίου 14, Καφάτος Γεώργιος του Κωνσταντίνου 14, Κότσιφας Ξενοφών του Γεωργίου 32, Κουγιανός Λάμπρος του Παναγιώτη 12, Λαμπρόπουλος Λάμπρος του Χρήστου 5, Μαράτος Δημήτριος του Αναστασίου 15, Μόσχοβος Νεόφυτος του Διονυσίου 38, Μουσταφέρης Παναγιώτης του Δημητρίου 25, Μπάδας Γεώργιος του Δημητρίου 62, Ντίνος Χρήστος του Σπύρου 84, Παναγούλης Ιωάννης του Διονυσίου 39, Πανούτσος Θεόδωρος του Δημητρίου 28, Παφιώλης Αλέξανδρος του Δημητρίου 30, Πλάγος Χαράλαμπος του Ηρακλή 6, Σπυρογιάννης Παναγιώτης του Νικολάου 4, Τσατσαμπάς Γεώργιος του Παναγιώτη 7, Χριστόπουλος Δημοσθένης του Αθανασίου 86, Χρυσανθόπουλος Αριστείδης του Μιχαήλ 76, Χρυστοστόμου – Σκουρφούντα Παρασκευή του Κυριάκου 30, Ψυχογιός Κωνσταντίνος του Παναγιώτη 50.

Ενότητα – ανάπτυξη – Δημιουργία – Θανάσης Σκορδαλής

Τμήμα Εμπορικό
Αποστολόπουλος Μιχαήλ του Αναστασίου 24, Αρβανίτη Νίκη του Ηλία 11, Βυθούλκας Παναγιώτης του Αναστασίου 12, Γεωργίου Κωνσταντίνος του Αντωνίου 7, Λαγανόπουλος Διονύσιος του Νικολάου 2, Παρακευόπουλος Νικόλαος του Πέτρου 5, Σκουτέρης Διονύσιος του Κωνσταντίνου 61, Τσάκωνας Νικόλαος του Κωνσταντίνου 14, Τυλιγάδας Δημήτριος του Γεωργίου 17, Φραντζισκάκης Θεόδωρος του Ιωάννη 9, Χατζής Αντώνης του Θεμιστοκλή 8, Χήνος Αντώνιος του Αποστόλου 9, Χρονοπούλου Νίκη του Αλεξίου 64.

Τμήμα Εξαγωγικό
Ηλιόπουλος Ηλίας του Χρήστου 4, Μπίλιας Παναγιώτης του Διονυσίου 3.

Τμήμα Μεταποιητικό
Αχιλλεόπουλος Ιωάννης του Αχιλλέα 1, Ιορδανίδης Λάζαρος του Ιωάννη 3, Κοκκότης Θεόδωρος του Νικολάου 4, Τορέγας Παναγιώτης του Σπυρίδωνα 16, Τουμπέκης Γεώργιος του Βασιλείου 8, Τσιπούρας Γεώργιος του Μάρκου 2.

Τμήμα Τουριστικό
Δημήτρουλας Ιωάννης του Κωνσταντίνου 10, Λάβδας Χαράλαμπος του Γερασίμου 14.

Τμήμα Υπηρεσιών
Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου 59, Αντωνόπουλος Σπυρίδων του Θεοδώρου 12, Γαβράς Χρήστος του Νικολάου 65, Γεωργόπουλος Σωτήριος του Άγγελου 67, Δανίκας Άγγελος του Θεοδώρου 4, Δασκόπουλος Θεοφάνης του Ανδρέα 9, Ελισαιόπουλος Χρήστος του Θεμιστοκλή 39, Καρκαντής Γεώργιος του Νικολάου 42, Κοτσοπόδης Νικόλαος του Χαράλαμπου 11, Παππάς Αναστάσιος του Αποστόλου 17, Ράγκλας Βασίλειος του Αλεξίου 1, Σολωμός Διονύσιος του Κωνσταντίνου 3, Σούλης Κωνσταντίνος του Γεωργίου 5, Στεργιόπουλος Μιχαήλ του Δημητρίου 15, Στοφύλας Βασίλειος του Ηλία 10, Τυλιγάδας Βασίλειος του Λεωνίδα 16, Φιορέτου Σοφία του Σπυρίδωνα 7.

Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση Επιχειρηματιών Νομού Ηλείας – Γεράσιμος Γιαννάτος

Τμήμα Εμπορικό
Αναγνωστόπουλος Γιώργος του Κωνσταντίνου 63, Εξαρχόπουλος Παναγιώτης του Νικολάου 20, Ντοάς Χρήστος του Δημητρίου 14, Ρέβελος Κωνσταντίνος του Διονυσίου 10, Φρετζαγιάς Θεόδωρος του Διονυσίου 10.

Τμήμα Εξαγωγικό
Δεν υπήρχαν υποψήφιοι

Τμήμα Μεταποιητικό
Κικιρίκος Ζώης του Γεωργίου 26, Μαντάς Παναγιώτης του Ευθυμίου 30, Μερτζάνης Βασίλειος του Ιωάννη 9, Παπαδόπουλος Μιχαήλ του Νικολάου 10, Τζανέτος Παναγιώτης του Αλεξίου 34

Τμήμα Τουριστικό
Δεν υπήρχαν υποψήφιοι

Τμήμα Υπηρεσιών
Αλεξόπουλος Ανδρέας του Βασιλείου 68, Ανθούλης Χαράλαμπος του Αριστείδη 22, Ασημακόπουλος Χρήστος του Απόστολου (ή Ζεύκας) 22, Δαρζέντας Σταύρος του Ελευθερίου 42, Ευσταθοπούλου Θεοδώρα του Χαραλάμπους 10, Κωνσταντόπουλος Αλκιβιάδης του Μιλτιάδη 27, Μπουγάς Νικόλαος του Ιωάννη 32, Μπουραντάς Γεώργιος του Παρασκευά 17
Ντάβαρης Σταύρος του Αθανασίου 27, Παναγούλιας Κωνσταντίνος του Αναστασίου 7
Ρήγας Γεώργιος του Παναγιώτη 52, Φιλιππόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου 14.

Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση – Γιώργος Καραπάνος

Τμήμα Εμπορικό
Διαμαντόπουλος Νικόλαος του Βασιλείου 7, Κουρτάλη Παναγούλα του Ηλία 6

Τμήμα Εξαγωγικό
Δεν υπήρχαν υποψήφιοι

Τμήμα Μεταποιητικό
Αλεβιζόπουλος Γιώργος του Παναγιώτη 5, Κουλούρης Γεώργιος του Εμμανουήλ 6, Στεργιόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου 2

Τμήμα Τουριστικό
Δεν υπήρχαν υποψήφιοι

Τμήμα Υπηρεσιών
Αλεξανδρής Χρήστος του Παναγιώτη 6, Γκιουλμπαξιώτης Βασίλειος του Ζήση 6, Ζαχιώτης Αναστάσιος του Χρήστου 3, Καραθανάσης Παύλος του Χαραλάμπους 3, Λυκούσης Θεόδωρος του Γεωργίου 16, Μαρκόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου 4, Παπαδόπουλος Γεώργιος του Νικολάου 7, Σκιαδόπουλος Γεράσιμος του Αντωνίου 5, Τζαβάρας Σπυρίδων του Γεωργίου 22, Τσαρδούλιας Πολύνικος του Σταύρου 7, Τσίρος Ανδρέας του Διονυσίου 17, Τσιρτσώνη Ευαγγελία του Σταύρου 6.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ