Τα ζευγάρια στις ΗΠΑ δανείστηκαν 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να παντρευτούν το 2017!

Πάνω από ένα εκατομμύριο Αμερικανοί πολίτες δανείστηκαν χρήματα πέρυσι για να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που ασχολείται με την σύγκριση οικονομικών, Finder.com.

Το μέσο ποσό του δανεισμού ήταν τα 3.082 δολάρια.

Η ξεχωριστή αυτή ημέρα δεν είναι οικονομική αν σκεφτεί κανείς τη λίστα με τα δαπανηρά πράγματα όπως το νυφικό, ο κατάλληλος χώρος δεξίωσης, οι προσκλήσεις, το κέτερινγκ, ο στολισμός και οι λιμουζίνες. Τα δεδομένα έδειξαν ότι από τα 126 εκατομμύρια Αμερικανών ενήλικων, πάνω από ένα εκατομμύριο παντρεύτηκε πέρυσι.

Το 80% των Αμερικανών που δανείστηκαν χρήματα το 2017, για να καλύψουν συγκεκριμένα το κόστος του γάμου, συγκέντρωσε χρέη συνολικού ύψους 3,48 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την μελέτη του Finder. Τα περισσότερα από αυτά τα ζευγάρια (35,7%) στράφηκαν στις πιστωτικές κάρτες ή προσωπικά δάνεια (28,6%) για να καλύψουν το κόστος των γάμων τους.
Ο γάμος κοστίζει και οι Αμερικανοί δανείστηκαν πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να παντρευτούν το 2017.Ο γάμος κοστίζει και οι Αμερικανοί δανείστηκαν πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να παντρευτούν το 2017.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι σχεδόν ένα στα πέντε παντρεμένα ζευγάρια (21,4%) δανείστηκε μετρητά από οικογένεια ή φίλους.

«Όταν πρόκειται για την χρηματοδότηση ενός γάμου, είναι σημαντικό όχι μόνο να αναλύσετε την ικανότητά σας να εξοφλήσετε το δάνειό σας, αλλά και να καθορίσετε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε το κόστος, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε οικονομίες στην εμπειρία σας αυτή» δήλωσε η Τζένιφερ ΜακΝτέρμοτ, σύμβουλος της Finder.

Δεδομένου ότι όλοι οι όροι δανεισμού ποικίλλουν σημαντικά, είναι απαραίτητο να εκτιμηθούν οι ετήσιοι συντελεστές επιτοκίων και να συμφωνηθεί μια εύλογη μέση περίοδος αποπληρωμής του δανείου. Μόλις ξεκινήσει η αποπληρωμή, θα είστε υπεύθυνοι για το κύριο κόστος των δανείων» είπε, τονίζοντας: «Θυμηθείτε, μια ευτυχισμένη ημέρα δεν αξίζει χρόνια οικονομικού άγχους».

Φωτογραφία: Pexels
 

Πηγή

iefimerida.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ