Το μήνυμα του Αντώνη Παρασκευόπουλου για τις εκλογές του ΕΒΕ Ηλείας

Με την παράταξη του Κώστα Νικολούτσου συμμετέχει στις εκλογές του ΕΒΕ Ηλείας που διεξάγονται αύριο και μεθαύριο, ο επιχειρηματίας – εξαγωγέας, Αντώνης  Αθαν.

Παρασκευόπουλος. Γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, από το 1985 ασχολείται   ενεργά στην οικογενειακή  επιχείρηση με την επωνυμία ILIS PARASKEVOPOULOS  SA, την οποία ίδρυσε ο πατέρας του Αθανάσιος Παρασκευόπουλος. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας και τυποποίησης  αγροτικών  προϊόντων, κυρίως τουρσιών και  βρώσιμων  ελιών με εξαγωγικό χαρακτήρα σε  Αμερική,  Καναδά και  Ευρώπη.

Μετά το θάνατο του πατέρα του, κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου και του γενικού διευθυντή, εκπροσωπώντας την εταιρία σε πολλές διεθνείς εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει  ασχοληθεί και με τα κοινά της Αμαλιάδας  διατελώντας δημοτικός  σύμβουλος την τετραετία 1999-2002. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Καψή και έχει μία κόρη, την  Δώρα.

"Φίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας στο πλευρό του Κώστα Νικολούτσου, ως  υποψήφιος στο εξαγωγικό τμήμα.

Ο λόγος είναι προφανής και αυτονόητος, ίδιος για όσους αποφασίζουν να  εκτεθούν σε εκλογές : η διάθεση για προσφορά.

Δεν θα υποσχεθώ  κάτι περισσότερο ή λιγότερο απ’ ότι όλοι υπόσχονται σε αυτές τις εκλογές , ούτε θα αρχίσω να μιλώ για τον ιστορικό , φυσικό και αγροτικό πλούτο της Ηλείας, γιατί είναι πράγματα που έχετε ακούσει από πολλούς και πλέον θεωρούνται αυτονόητα.

Δεν μπορώ όμως να μην μιλήσω για τις δύσκολες  μέρες που περνά η χώρα μας και ο αντίκτυπος αυτών πλήττει όλους εμάς που ασχολούμαστε με το εμπόριο και τις υπηρεσίες.  Το κόστος παραγωγής έχει γίνει πολύ υψηλό και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας κρίνεται αβέβαιη.

Η λύση είναι να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες μεταξύ μας, να οργανωθούμε σε μια βάση οικονομίας  κλίμακος  για να μειώσουμε το κόστος παραγωγής μας και να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία παραμένοντας ανταγωνιστικοί σε ποιότητα και τιμές στην Διεθνή Αγορά.

Μόνοι μας να αποφασίσουμε για το προσανατολισμό της Ηλειακής οικονομίας και με μπροστάρη τον Κώστα Νικολούτσο , άνθρωπο με πολυετή πείρα στα κοινά, και με ικανούς συνεργάτες, να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.

Στόχος μας ένα νέο Επιμελητήριο , που θα δίνει την δυνατότητα στον καθένα να έχει εύκολη και συνεχή πρόσβαση σε πηγές πληροφοριών,για να εκσυγχρονίσει την επιχείρησή του ή να απευθυνθεί σε νέες αγορές.

Σας καλώ όλους λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές, ψηφίζοντας αυτούς που θεωρείτε ικανούς να προωθήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας ,
τα συμφέροντα όλων μας, χωρίς αντιπαλότητες αλλά με ενότητα και εμπιστοσύνη.

Αντώνης  Αθαν. Παρασκευόπουλος - Εξαγωγέας"

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo