Το μήνυμα του Πέτρου Παπαδάτου για τις εκλογές του ΕΒΕ Ηλείας

Φίλε και φίλη έμπορε, επαγγελματία, βιοτέχνη.
Μέχρι σήμερα έχουμε καλλιεργήσει μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και κατανόησης και

αφού ποτέ δε μάσησα τα λόγια μου, θα σας μιλήσω με ειλικρίνεια, γιατί αρετή της Δημοκρατίας είναι η αλήθεια.

Η παράταξη μας και εγώ προσωπικά προερχόμαστε απο τις μικρές επιχείρησεις όπως η δική σου, και δίνουμε τον ίδιο αγώνα επιβίωσης όπως και εσύ και γι΄αυτό απευθυνόμαστε σε εσένα.

Στο Επιμελητήριο γνωρίζουμε τι θέλουμε, γνωρίζουμε τι θέλετε. Το έχουμε καταγράψει στο πρόγραμμα μας. Και αυτό το πρόγραμμα έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να  προσπαθήσουμε με ειλικρίνεια και προσήλωση να το κάνουμε πράξη.

Γι’ αυτό δεν περιλαμβάνουμε στις τάξεις μας επιχειρηματίες με επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως  μεγαλοκατασκευαστές δημοσίων, ιδιοκτήτες Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, μελετητές δημοσίων έργων, για να μήν έχουν άμεσα και μεγάλα συμφέροντα στο Επιμελητήριο και για να μην απευθύνονται στο κράτος για τις δουλειές τους αλλά να ασχολούνται με τα δίκαια των μικρομεσαίων.

Φίλοι και φίλες έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες ας είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας. Τα μεγάλα λόγια είναι ιδιαίτερα εύκολα σε εκλογικές περιόδους. Με πολλή και ακριβή διαφήμηση όλα μπορούν να γίνονται αληθοφανή. Με επιστημονικό πλασάρισμα μπορεί ακόμα και ο λύκος να φαίνεται πρόβατο.

Το Επιμελητήριο στο παρελθόν απαξιώθηκε και γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ποιοί είναι υπεύθυνοι γι΄αυτό!

Συνάδελφοι αν η σημερινή πραγματικότητα του Επιμελητηρίου σας ικανοποιεί τότε εμείς η Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο και εγώ προσωπικά, δεν είμαστε αυτοί που χρειάζεστε.

Η Ανανεωτική Επιμελητηριακή κίνηση για την ανάπτυξη και την Πρόοδο είναι δύναμη ανατροπής, είναι η παράταξη που θα δημιουργήσει το ισχυρό Επιμελητήριο της νέας εποχής, με ανοιχτές τις πόρτες για σένα και για όλους.

Ας μην πέσουμε λοιπόν στις παγίδες που στήνονται. Η δημοκρατία επιβάλλει την ελεύθερη έκφραση με ευθύνη του εκλογέα. Προσοχή όμως! Σε πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις δείξαμε εμπιστοσύνη σε υποσχέσεις που αποδείχτηκαν ψεύτικες.

Έτσι δεν έχει μόνο σημασία τι υπόσχεται ο καθένας, αλλά και αν έχει την ειλικρινή πρόθεση να τα κάνει όλα αυτά πράξη. Η ιστορία του καθενός μπορεί να μας διδάξει.
Κλείνοντας σε προσκαλούμε να ψηφίσεις και να επιλέξεις με αυστηρά κριτήρια και με διορατικότητα, γιατί μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας!

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ