Φιλοξενία πέντε αστέρων στο Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία

Σε μια ειδυλλιακή θέση, πάνω από την κοιλάδα του μυθικού Αλφειού δεσπόζει το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων Arty Grand Hotel, στο λόφο του Δρούβα

στην Αρχαία Ολυμπία. Το νέο πολυτελές κατάλυμα την περασμένη Τετάρτη, άνοιξε τις πύλες του στο πρώτο γκρουπ τουριστών από την Ισπανία και είναι έτοιμο να προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο φιλοξενίας στον επισκέπτη που θα το επιλέξει για τη διαμονή του.

Το Arty Grand Hotel σε «κερδίζει» μόλις φτάσεις στο σημείο που βρίσκεται. Χαρακτηρίζεται ως μια από τις καλύτερες περιοχές στην Αρχαία Ολυμπία με μοναδική θέα. Ο χώρος της υποδοχής ζεστός και φιλόξενος, μπορεί να κρατήσει τον επισκέπτη πολύ περισσότερο από όσο διαρκεί το check in ή το check out.

Οι χώροι διαμονής είναι ευχάριστοι με το επίπεδο πολυτέλειας να ανταποκρίνεται στην ποιότητα που αντανακλούν τα πέντε αστέρια. Σε πολύ καλή θέση βρίσκεται το εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, όπου ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την απόλαυση του φαγητού ή του ποτού με τη θέα από ψηλά.

Στο Arty Grand Hotel, λειτουργεί και ο χώρος Spa, χαλάρωσης και ευεξίας «Ευδαιμονία» με εσωτερική πισίνα, ενώ υπάρχει και ο όμορφος χώρος της εξωτερικής πισίνας. Το ξενοδοχείο διαθέτει πολλές άλλες παροχές όπως κομμωτήριο, ίντερνετ σε όλους του χώρους, πολλαπλές παροχές στα δωμάτια, ενώ αρκετά σημαντικό για τους φιλόζωούς είναι πως τα κατοικίδια είναι δεκτά στους χώρους του.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Arty Grand Hotel, Πέτρος Φωτιάδης, μίλησε στην «Πρώτη» για την σημαντική αυτή επένδυση στην περιοχή, σε καιρούς δύσκολους, αλλά και τις σκέψεις του για το μέλλον. «Αν και δεν κατάγομαι από εδώ αλλά από τον Πειραιά, έχω αγαπήσει τον τόπο που συνεργάζομαι εδώ και 28 χρόνια. Από την Αθήνα μέσω του τουριστικού μας γραφείου στέλνουμε κάθε χρόνο στην Αρχαία Ολυμπία περίπου 4.500 με 5.000 κόσμο.

Μου αρέσει ο τόπος και αποφάσισα να κάνω αυτή την επένδυση αν και διανύουμε δύσκολους καιρούς. Τα καταφέραμε όμως, μαζί με τον κατασκευαστή κ. Σπηλιόπουλο της εταιρίας SMS και παρά τις αντίξοες συνθήκες δημιουργήσαμε αυτό ξενοδοχείο, αυτό το αποτέλεσμα και είναι ένα στολίδι για την Ηλεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του Arty Grand Hotel βρήκε το έμπειρο προσωπικό να υποδέχεται 75 ισπανούς τουρίστες που έφτασαν με δύο πούλμαν της εταιρίας.
«Για εμάς είναι η αρχή και έπεται συνέχεια. Με τον κόσμο που διακινούμε εμείς, δεν είναι δυνατό να καλύψουμε το 100% της πληρότητας του ξενοδοχείου, θα συνεργαστούμε και με άλλα γραφεία, ενώ θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε και έλληνες τουρίστες στην Αρχαία Ολυμπία.

Είναι ένας προορισμός με μεγάλο ενδιαφέρον, όμως δεν έχει υπάρξει η κατάλληλη ώθηση, ώστε να υπάρχει κίνηση όλο το χρόνο. Ο νομός Ηλείας δεν είναι μόνο η Αρχαία Ολυμπία, έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Ζητάμε και τη βοήθεια της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας, για να καταφέρουμε το στόχο μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φωτιάδης.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο Arty Grand Hotel μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ