Χρυσό βραβείο για τη φέτα "Καλομοίρης"

Τρεις βραβεύσεις στον 4ο Διαγωνισμό τυριών και διατροφής  του «ATHENS CHEESE & FOOD FESTIVAL « για την Ηλειακή εταιρία ΗΛΒΙΓΑΛ Β. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε  - Ένα ακόμα Χρυσό για την κρέμα και ένα  ασημένιο για το ρυζόγαλο
Τρία βραβεία για τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα της, δύο Χρυσά και ένα ασημένιο , απέσπασε η  γνωστή Ηλειακή επιχείρηση ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. Β. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στον  4ο Διαγωνισμό Ελληνικών Τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Athens Cheese and Food Festival, στις 14 -15- και 16 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  Σε αυτήν λοιπόν την μεγάλη γιορτή της γεύσης και των θησαυρών της Ελληνικής γης, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες επιχειρήσεις  γαλακτοκομικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα, η ΗΛΒΙΓΑΛ Β. Καλομοίρης, όχι μόνο ξεχώρισε για τα προϊόντα της, αλλά σάρωσε στην κυριολεξία τα βραβεία!  Η περίφημη  και αχτύπητη πλέον φέτα «Καλομοίρη» έλαβε ξανά το Χρυσό βραβείο- και στον περσινό διαγωνισμό είχε βραβευτεί και πάλι με χρυσό- ενώ φέτος Χρυσό βραβείο πήρε και η κρέμα της επιχείρησης.  Επίσης, ο «Καλομοίρης» έφυγε από το ΣΕΦ και με ένα ασημένιο βραβείο, για το ρυζόγαλό του!  Η παραλαβή των βραβείων από τους νικητές του Διαγωνισμού θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.
Η εταιρία ΗΛ.ΒΙ.ΓΑΛ. Β. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής τυροκομικών προϊόντων από το 1928, τρεις γενιές δηλαδή τυροκόμοι!.
Με έδρα την Γαστούνη Ηλείας , λειτουργεί σε σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα άνω των 3500τ.μ, ενώ το γάλα που χρησιμοποιεί για τα προίόντα της συλλέγεται με μεράκι από την ορεινή Ηλεία, παράγοντας ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα «Καλομοίρη» πάντως έκλεψαν τις εντυπώσεις στο ΣΕΦ, απ΄όπου πέρασαν χιλιάδες καταναλωτές.
Στην έκθεση παρουσιάστηκαν πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά, , αλλαντικά, κρασιά, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού ήταν μερικά μόνο από τα προϊόντα που το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να δοκιμάσει.
Τα δε εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη . Παράλληλα με το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και ο εν λόγω  4ος Διαγωνισμός Ελληνικών Τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων όπου βραβεύτηκε η επιχείρηση «Καλομοίρης».

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ