Ήρθαν οι "Λονδρέζοι" για τη φλόγα

Τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιο Κοτζιά επισκέφτηκε το πρώτη της Τετάρτης αποστολή από την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων του Λονδίνου, με αφορμή την προετοιμασία για την Αφή της Φλόγας για τους Αγώνες του 2012.

Η Debozah Hall μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η  Michelle Lemaitre  στέλεχος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και ο Σπύρος Ζαννιάς μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συζήτησαν θέματα που αφορούν στις διαδικασίες. Στην συνάντηση έλαβαν ακόμα  μέρος και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Δεββές και Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με την τοποθέτηση των στελεχών της Ολυμπιακής Κοινότητας η επίσκεψη τους είχε ως σκοπό την  προσωπική γνωριμία με την δημοτική αρχή αλλά και την ταυτόχρονη πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη προετοιμασία της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο  δήμαρχος  Θύμιος  Κοτζιάς αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες μεταξύ άλλων  τόνισε  ότι «… αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή να υποδέχεται η πόλη  της Ολυμπίας, ο τόπος που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και στελέχη της ΔΟΕ και της ΕΟΕ. Από πλευράς του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας  πιστεύουμε στην καλή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η διεξαγωγή των Αγώνων.

Ευελπιστούμε ότι μαζί με το Φως της Ολυμπίας θα μεταλαμπαδεύσουν  για μια ακόμα φορά σε όλο τον κόσμο οι αξίες του Ολυμπισμού, της Παγκόσμιας Ειρήνης και της ευγενούς άμιλλας». Από πλευράς δήμου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να έχουν «ανοιχτή» γραμμή επικοινωνίας για τα οργανωτικά θέματα.

Πηγή

ilialive.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ