Δήμος Πύργου: Διευκρινήσεις για το "χαράτσι" της ΔΕΗ (ΕΕΤΗΔΕ)

Η ΔΕΗ, βάσει του άρθρου 53 του Ν.4021/2011 είναι υποχρεωμένη να χρεώσει μέσω των λογαριασμών ρεύματος και να αποδώσει στην Πολιτεία το Έκτακτο Ειδικό Τέλος

Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ), το οποίο επιβάλλεται στα ακίνητα οικιακής ή εμπορικής χρήσης που ήταν ηλεκτροδοτημένα την 17/9/11, σύμφωνα με τα στοιχεία του Διαχειριστή Δικτύου της ΔΕΗ.

Στην περίπτωση που υπάρχει λάθος στα στοιχεία υπολογισμού του  Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) ο Δήμος Πύργου προκειμένου να προβεί στη διόρθωσή του σε κτίρια που βρίσκονται σε ιδιωτική έκταση ή που βρίσκονται εντός δημόσιας παραλιακής έκτασης, καλεί τους δημότες έως την 15-12-2011 να προσκομίσουν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου, Τ. Πετροπούλου 2 – Πολύκεντρο, 1ος όροφος, γραφείο κας Α. Διονυσοπούλου, με αίτηση τα κάτωθι δικαιολογητικά :

1)    Οικοδομική άδεια εφ’ όσον υπάρχει

2)    Τοπογραφικό διάγραμμα – κάλυψη εφ’ όσον υπάρχει

3)    Αντίγραφο συμβολαίου ή μισθωτήριο

4)    Υπεύθυνη Δήλωση Ιδιοκτήτη

5)    Υπεύθυνη Δήλωση Μηχανικού

6)    Φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού Δ.Ε.Η.

Υποδείγματα υπευθύνων δηλώσεων και αιτήσεων θα χορηγούνται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Πηγή

Δελτίο Τύπου

28ης Οκτωβρίου 1
Πύργος Ηλείας
Τηλ: 26210-30400
Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976-869414
Εμπορικό Τμήμα: 6945556212
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2011 Ηλεία Live!. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo  Όροι χρήσης - Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε την χρήση αυτών
Περισσότερα Ok Απόρριψη